На живо

7

DJ Regard и Years & Years със съвместен сингъл

Номинираният за награда BRIT диджей и продуцент и поп сензацията издадоха денс сингъла „Hallucination“

Публикувано на 22 Февруари 2022
DJ Regard и Years & Years със съвместен сингъл
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

DJ Regard и Years & Years обединиха усилия. 

Номинираният за награда BRIT диджей и продуцент и поп сензацията издадоха денс сингъла „Hallucination“. 

Появяващ се след издаването на първия му солов албум Night Call, който дебютира на #1 във Великобритания, и петте номинации за награда BRIT, тракът несъмнено е едно вълнуващо продължение за изпълнителя Olly Alexander, по-известен като Years & Years. В песента той се отдава на ритми и звуци, вдъхновени от синт-попа на 80-те и това може да бъде чуто във вдъхновяващите му вокали.

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

„Написах текста с Joel Little още през 2019 г., когато бивш мой партньор се опита да влезе отново в живота ми. Част от мен искаше да възродя романтиката, но твърде много се беше променило и се чувствах объркан. Ако погледнех на ситуацията по определен начин, тя изглеждаше фалшиво, сякаш беше илюзия. Точно това ме вдъхнови да напиша песента, не я виждам като битка срещу любовта, а като чувство, което исках да изразя. Знам, че много хора са страдали във връзки, така че се надявам да видят себе си в текста. Когато чух, че Regard желае да работи върху песента, бях толкова щастлив, хареса ми живота, който той ѝ вдъхна", споделя Olly за сингъла.

Новото парче, което е първото на Regard за 2022 г., е поредно доказателство за таланта на музикалния продуцент, който той доказва чрез експериментиране с диско и синт-поп от 80-те. След последната му песен „Signals“ с Kwabs, „Hallucination“ e още едно впечатляващо допълнение към списъка му с колаборации. Диджеят, родом от Косово, привлече внимание с дебютния си сингъл „Ride It“, който се превърна в международен хит и продаде над милион бройки, ставайки мултиплатинен. Вторият му трак „Secrets“, заедно с певицата RAYЕ, е номиниран за наградата BRIT и наскоро също взе платинен сертификат. Песента „YOU“ с Troye Sivan и Tate McRae събира над 320 милиона стрийма, става #1 TikTok звук в Обединеното кралство и е най-дълго задържалият се сингъл на #1 в класацията Hot Dance/Electronic Songs в САЩ за 2021 г.

Проектът Years & Years в оригинал е създаден през 2010 г. като група, а през пролетта на 2021 г. беше оповестено, че останалите двама членове се оттеглят и Olly Alexander продължава солово под името Years & Years. С три изключително успешни албума зад гърба си, певецът и актьор Olly Alexander разпродава множество международни турнета, включително концерти в лондонските O2 и Wembley Arena. Той разширява границите на възможното, оспорвайки представите за идентичност и сексуалност по начин, който е напълно новаторски в поп музиката.

От сътрудничеството на двамата артисти, които са в абсолютния си професионален разцвет, се получава един музикален мастър клас - перфектна поп стихия, която няма как да остане незабелязана.

Ключови думи: