На живо

7

DJ Pancho разкри своите "Номера"

Парчето носи разчупващ парти саунд и дава заявка за силна ротация в големите клубове

Публикувано на 31 Октомври 2022
DJ Pancho разкри своите
Снимка: Directo Agency

Панчо Карамански, познат като DJ Pancho, стреля в новия музикален сезон с модерно денс поп парче.

„Номера“ носи разчупващ парти саунд и дава заявка за силна ротация в големите клубове. Идеята за проекта е на Панчо, музиката създава заедно с Преслав Бориславов (Presley), а вокалите са изпълнени от Ангел Проданов (Acho). Двамата се срещат по страничен работен проект и веднага усещат, че са от „една порода“.

Създават песни пряко насочени към младите хора, а с „Номера“ тотално покриват този критерий, а видеото е със специалното участие на супер популярните инфлуенсъри Мъци и Йоан-Петър.

Самият DJ Pancho също е сред популярните личности в Tik Tok и социалните мрежи. Това, че е незрящ още от дете не пречи на позитивната му нагласа към света и следване на целите и мечтите.

„В момента най-голямото ми желaние е да създам отличителен диджей бранд, който да е добре познат на хората и да ги енергизира в клубовете и дискотеките“, споделя Панчо, като обещава и след „Номера“ да продължи с популярната хит линия. 

Снимка: Directo Agency

Панчо Карамански в кратки факти:

• DJ Pancho е със солиден професионален бекграунд, започвайки да странства из света на музиката още преди 20 години.
• Провокацията е отличителна черта за DJ Pancho и макар песента „Номера“ да е насочена към младите хора, във видеото участват свежи персонажи в златна възраст.
• Диджеят споделя, че „Номера“ е имиджовата му песен, но отбелязва че най-силната му страна е създаването на клубни версии на топ хитове, с които всъщност събира феновете на неговите мощни DJ партита.
• DJ Pancho е самопродуциращ се артист. Споделя, че житейският му път е труден, но обсипан с щастието от това, което може най-добре: създаването на музика!
• Песента „Номера“ направи своята интернет премиера на 15-ти октомври - Международен ден на белия бастун.

 

Ключови думи: