На живо

7

Дивна вдига градусите с новата си песен

За посланието на текста Дивна разкрива, че е изцяло вдъхновена от човека до себе си, когото, както пее и в песента, иска да запази в тайна

Публикувано на 26 Юли 2021
Дивна вдига градусите с новата си песен
Снимка: Дивна

Вижте я "Сега"! Дивна във вихъра на любовта с новия си летен хит!

"До вчера беше малка, днес не е дете", както изпя за нея Миро преди точно 10 години, днес Дивна вдига градусите с новата си песен "Сега", отново по нейни музика и текст.   

"По песента работихме с Йоан Николаев "L Padr3", който й даде перфектното танцувално и в същото време романтично лятно звучене, а китарите, завършващи картинката, изсвири Преслав Андреев - друг безкрайно талантлив млад човек".  

За посланието на текста Дивна разкрива, че е изцяло вдъхновена от човека до себе си, когото, както пее и в песента, иска да запази в тайна.   

"Почти през целия си съзнателен живот съм била в публичното пространство и разбрах защо хората казват, че щастието обича тишината. Има нещо много съкровено, а в днешно време вече дори и екзотично, в това да съхраниш един момент наистина за себе си, без да бързаш да го споделиш в социалните мрежи, за да го видят всички останали, например. Само така можем истински да бъдем тук и сега, да се потопим в необятното море от любов на настоящето и да се освободим от всичко останало".  

Във видеоклипа към песента виждаме Дивна като истинска морска нимфа и в прегръдките на нейния любим точно така - "скрити от света" и "далече от драмата".   

"В кадрите виждаме едни от най-красивите кътчета по нашето Черноморие, защото България е пълна с природни чудеса, които всеки път ме зареждат и изпълват с удивление и чувство на свобода. С креативния директор Никола Иванов-Флоридов и оператора Росен Тихов - РОКО искахме да покажем  точно тези усещания, които като че ли само природата и любовта през лятото ни дават. Надявам се, вече и песента, щом хората я чуят. Благодаря на екипа ми и на моя продуцент Цветелин Димитров (“PRIEME ENTERTAINMENT”), че са винаги до мен и нищо не може да ни спре!“  

Останалата част от лятото Дивна ще прекара в подготовка за следващи музикални (и не само) проекти, а освен новата й песен, тя участва и в тазгодишното издание на емблематичния фестивал "Бургас и морето" по лична покана на композитора Георги Красимиров - Герасим, написал едни от големите хитове в българската музика, като тяхната песен "Да те обичам" е в официалната селекция за големия финал на 31.07 в Бургас.

Ключови думи: