На живо

7

Diva Vocal издава ремикс на авторската си песен "Аз и Ти!"

Новият прочит е дело на Fabrizio Parisi & The Editor и радва последователите и с типичния за нея по-клубен и чил саунд. Очаква се неговият музикален видеоклип да излезе до края на този месец

Публикувано на 13 Февруари 2023
Diva Vocal издава ремикс на авторската си песен
Снимка: DIVA Vocal PR

Diva Vocal издава ремикс на авторската си песен "Аз и Ти!". 

Парчето идва точно на празника на влюбените Св. Валентин.

Новият прочит е дело на Fabrizio Parisi & The Editor и радва последователите и с типичния за нея по-клубен и чил саунд. Очаква се неговият музикален видеоклип да излезе до края на този месец.

Песента е лирична изповед на влюбената жена. В нея са възпети подробно чувствата и усещанията на жената, която желае да се слее с избранника на сърцето си.

Певицата Невяна Цветкова, по-известна с артистичния си псевдоним DIVA Vocal, пише песента, когато среща своята голяма любов, с когото продължава да е и до днес. Може би съдбовната връзка се ражда именно от порива "да изгаря в ръцете (му)" и "да се ражда нежно в очите (му)." А телата им са спрели времето в безкрайния танц на техните души. В оригиналната музика се включва и композиторът Алекс Вангелов.

Настоящата клубна версия обещава да радва българите по дискотеките и радиостанциите. 

На корицата е рисунката на Ани Азоян от Армения, с която се свързват в интернет. Интересен факт е, че тя също създава своята картина "Целувката на Вселената," когато среща своя съпруг и от години живеят в Италия.

Ключови думи: