На живо

7

Dimitri Vegas & Like Mike ни пренасят в рая

Международните мултиплатинени звезди си сътрудничат с изгряващия електронен изпълнител Azteck и певицата и автор на песни Hayley May за завладяваща нова версия на парти химн от 90-те

Публикувано на 30 Април 2022
Dimitri Vegas & Like Mike ни пренасят в рая
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Международните мултиплатинени звезди Dimitri Vegas & Like Mike си сътрудничат с изгряващия електронен изпълнител Azteck и певицата и автор на песни Hayley May за завладяваща нова версия на парти химн от 90-те. Екипът от артисти трансформира „Heaven“ в еуфорично хаус парче с пиано съпровод. 

Със завръщането на партитата през летния сезон, „Heaven“ гарантирано ще подсили доброто настроение на танцуващите в клубовете през дългите вечери. Изпълнена с гореща енергия и препратки от Hayley May към града, от който се вижда най-красивия залез на остров Ибиса, тази версия на сингъла ни потапя в еуфорично настроение. Съчетавайки магията на продуцентския талант на Dimitri Vegas & Like Mike с неповторимото излъчване на Azteck, песента ще раздвижи всеки на дансинга.

Посланиците на феномена Tomorrowland превзеха земното кълбо през последното десетилетие. Те се изкачиха в световните класации със своите супер хитове, сред които „Say My Name“ и „Instagram“, които имат над 350 милиона стрийма. Белгийското продуцентско дуо, известни и като диджеи #1, са си сътрудничили с различни по жанр артисти от величината на Diplo, David Guetta, Paris Hilton, Hans Zimmer и Wiz Khalifa. Двамата имат над 30 милиона последователи в социалните мрежи и изпълняват по над 150 шоута годишно на едни най-големите сцени по целия свят.

През 2020 г., продуцентът и диджей Azteck представя дебютния си сингъл „Endlessly“ и бързо се изкачва към успеха, като опитът му на музикалната сцена вече е завиден. Зад кулисите, той е допринесъл за написването и продуцирането на хитовите песни на редица от най-големите имена в музиката, включително Armin van Buuren, Hardwell, Tiësto, Pitbull и Wiz Khalifa.

Родом от Йоркшир, Hayley May има неповторим глас, който внася богата звукова гама в парчетата й. С над 200 милиона стрийма в Spotify, нейните вокали са част от платинения летен хит на Joel Corry от 2019 г., озаглавен „Sorry“, както и от „Never Let Me Down“ на Gorgon City и „How Does It Feel“ на M-22.

Ключови думи: