На живо

7

Dimitri Vegas и Like Mike с ново музикално предложение

Белгийските продуценти се обединяват с мароканеца R3HAB и италианския пионер в електронната музика Prezioso, за да представят новия си сингъл „Shooting Darts“.

Публикувано на 04 Март 2022
Dimitri Vegas и Like Mike с ново музикално предложение
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Диджеите Dimitri Vegas и Like Mike, посланици на световния феномен Tomorrowland, превзеха земното кълбо през последното десетилетие. След като станаха първия дует, спечелил наградата за #1 DJ в света в престижната анкета за Топ 100 DJ's през 2015 г., двамата продължават да са на върха в продължение на седем години. С над 30 милиона последователи в социалните медии, милиарди стриймове из различните дигитални платформи и безброй гледания на видеоклиповете на техните лайв изпълнения, двамата продължават да се изкачват в световните класации и да работят с различни артисти - от Diplo, David Guetta и Paris Hilton до Hans Zimmer и Wiz Khalifa.
Сега белгийските продуценти се обединяват с мароканеца R3HAB и италианския пионер в електронната музика Prezioso, за да представят новия си сингъл „Shooting Darts“.

Оригинално издание, подплатено с продуцентските качества, с които музиката на звездното дуо става известна, обвързано с неподражаемия стил на R3HAB и уникалния усет на Prezioso, новото парче съчетава в себе си поп и съвременна електронна музика. „Shooting Darts“ преминава през един наистина емоционален спектър благодарение на еластичната басова линия и завладяващите женски вокали.

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс


Mароканският мултиплатинен диджей и продуцент Fadil El Ghoul, по-известен като R3HAB, си проправя път в света на денс музиката през последното десетилетие. Проектите му, сред които „All Around The World (La La La)“ и „Lullaby“, са събрали над 5 милиарда стрийма до момента (1,1 милиарда от които само през 2021 г.). Tой е един от 200-тa най-стриймвани изпълнителя на Spotify, класиран е на 12-то място в престижната анкета за TOP 100 DJ-и, а освен това е спечелил 55 златни и платинени сертификати.
От 90-те години на миналия век италианският изпълнител Prezioso се налага в челните редици в индустрията на денс музиката както у нас, така и в чужбина. Той е победител в множество DJ конкурси и е най-известен със своя многократно награждаван сингъл „Thunder”, който има повече от 250 милиона стрийма.

Ключови думи: