На живо

7

Дичо пусна нова песен, подготвя албум и юбилеен концерт

„И след съня“ е новата песен на изпълнителя с уникален глас

Публикувано на 17 Май 2023
4 снимки

Дичо подготвя нов албум и голям концерт в навечерието на рождения си ден. 

Междувременно излезе и първата му песен за тази година - „И след съня“ е и последната избрана, за да влезе в лимитираната хит селекция към предстоящия му албум.

Песента е всичко, което очакваме от певеца с кадифен глас: изпълнена с мелодия, със силен текст, завладяващо видео и виртуозно изпълнение.

„Всъщност това не е песен, която направих на един дъх. Напротив. „И след съня“ изиска много време и внимание, защото целият ѝ vibe е посветен на нещо изключително важно. Пее се за онази чувствена необходимост да доказваш на любимата жена, всеки един момент, всяка една минута, че я обичаш, че е точната, че единствената… че е повече от морето, вълните, небето...“, споделя Дичо. 

Дичо създава музиката, а за въздействащия текст и аранжимента го подкрепят Жана Живкова и Иван Йорданов-Чери. Посланието на „И след съня“ впечатлява една от най-красивите танцувални двойки в България - държавните шампиони по латино-американски танци Васил Павлов и Таня Балтова (КСТ "Бургас75") и те се включват като главни герои във видеото. Под режисурата на Радостин Събев-Шошо, в изящен ритъм танцьорите разказват историята на една бурна любов. Музика, текст и визия показват как ако едни чувства са достатъчно истински, отново ще се изградят от счупените парчета любов.

Със сигурното хит начало за сезона Дичо прави анонс към още по-силни музикални събития, планувани до края на годината. Изпълнителят събира едни от любимите си песни, за да ги подреди в лимитирана селекция към нов албум. На 30-ти ноември, точно в навечерието на рождения си ден, феновете може да очакват промоцията на албума, както и грандиозен юбилеен концерт на Дичо.

Ключови думи: