На живо

7

DEEP ZONE Project тръгват на турне в САЩ и Канада

Потвърдените дати са единадесет на брой, а предварителните продажби показват голям интерес още от сега. Това турне маркира шестата им поява на континента, което ги поставя в челните позиции на списъка с най-канени артисти там

Публикувано на 02 Ноември 2023
DEEP ZONE Project тръгват на турне в САЩ и Канада
Снимка: Вирджиния Рекърдс

DEEP ZONE Project, една от най-активните групи в България, ще се срещне с публиката си зад Океана с редица концерти през ноември.

Потвърдените дати са единадесет на брой, а предварителните продажби показват голям интерес още от сега. Това турне маркира шестата им поява на континента, което ги поставя в челните позиции на списъка с най-канени артисти там.

С излитането си на 2-ри ноември DEEP ZONE Project отпразнуваха аудио и видео премиерата на новата си песен "Остани" - модерна денс официална преработка на вечния хит, познат от баладичното изпълнение на Софи Маринова.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

 

Текстът е на Годжи от Ку-Ку Бенд, а музиката е на Максим Горанов. Новият аранжимент е в типичния енергичен денс стил за групата. 

"Вярваме, че ще чуете една от най-красивите български песни", споделиха членовете на DEEP ZONE Project.  

За турнето си в САЩ и Канада групата е подготвила концертна програма с есенция от авторските си хитове през годините, както и златните песни на България, преработени в съвременни версии.

Актуалният състав на DEEP ZONE Project е DJ Dian Solo, Ева Мария (вокал) и Danny Dimitroff (китара).

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Дати: 

3.11 - Шарлот
4.11 - Чикаго
8.11 - Лас Вегас
10.11 - Денвър
11.11 - Сиатъл
15.11 - Минеаполис
17.11 - Вашингтон
18.11 - Атланта
19.11 - Нейпълс
24.11 - Монреал
25.11 - Торонто

Ключови думи: