На живо

7

Deep Zone Project с нова музикална закачка

Групата сподели новия си сингъл и видеоклип "Нещо по така"

Публикувано на 11 Април 2024
Deep Zone Project с нова музикална закачка
Снимка: Deep Zone PR

Първото българско пълнометражно музикално видео, изградено изцяло с AI технологии и анимации, е вече факт. Клипът е към новата песен на иноваторите в клубната музика - Deep Zone Project. “Нещо по-така“ – това е заглавието на проекта, който отбелязва своята аудио и видео премиера днес, 11 април.

Вярно на стилистиката на групата, парчето е енергично техно, което се отличава с оригинални български фолклорни мотиви и отпявания на етно певиците Бисера и Лидия, гост-изпълнителки в проекта. Закачливото заглавие на песента е поздрав към всички фенове на Deep Zone Project, които през годините по време на техни концерти са си пожелавали "нещо по-така".

Заедно с аудиото на „Нещо по-така“, излиза и официалният клип, реализиран от Радостин Събев (Шошо) и Sky Brothers. Футуристичното видео, създадено с помощта на изкуствен интелект, е поглед към бъдещето, комбиниран с традиционни български елементи като носии, шевици и накити.

Групата загатна за новия си проект по време на церемонията на наградите ИКАР, където беше отличена със специалния приз за съвременна музика.

Ключови думи: