На живо

7

DEEP ZONE Project с нов летен трак

Песента е в колаборация с известния гръцки изпълнител Aristos Constantinou и се отличава с взривяващ денс бийт, живи балкански инструменти и емоционален текст

Публикувано на 29 Юни 2023
DEEP ZONE Project  с нов летен трак
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Няма съмнение, че те са една от най-активните групи на съвременната поп-денс сцена у нас.

Преди месец DEEP ZONE Project стартираха музикалното лято с песента „Punta Cana”, която от деня на премиерата си обикаля родните клубове и вече няколко седмици стои в класацията Топ 10 за най-слушани парчета в българския ефир.

Групата не ни позволява да затаим дъх задълго и вече е готова с хит номер 2 за лято 2023. Днес, 29 юни, е неговата официална аудио и видео премиера.

Песента е в колаборация с известния гръцки изпълнител Aristos Constantinou и се отличава с взривяващ денс бийт, живи балкански инструменти и емоционален текст.

По музиката работят Диан Соло и Дани Димитров, а в писането на текста си партнират Анастасия Мавродиева и Aristos Constantinou. 

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Вокалистката на формацията - Ева Мария - се справя отлично с пеенето на български и гръцки език, след като преминава през интензивни уроци, също както се подготвя и за предишния им сингъл "Punta Cana“, в който пее на испански.

Освен с аудио, „Апокалипсис“ излиза и с впечатляващ видеоклип, режисиран от Доби Николов. Във видеото DEEP ZONE Project са позиционирани на специална въртяща се платформа и са снимани с камера за 360-градусова картина.

„След снимачния ден и тримата имахме световъртеж и се чувствахме като с морска болест. Все едно се бяхме возили на яхта в бурно море. Много сме щастливи от финалния резултат и нямахме търпение да го споделим с нашите фенове“, разказват за видеото DEEP ZONE Project.

Официалната аудио и видео премиера на „Апокалипсис“ е днес, 29 юни, във всички аудио стрийминг платформи, в българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на групата.

Ключови думи: