На живо

7

David Guetta се завръща с монументален нов сингъл

Парчето "Baby Don’t Hurt Me" е с участието Anne-Marie и Coi Leray

Публикувано на 10 Април 2023
David Guetta се завръща с монументален нов сингъл
Снимка: WMG

David Guetta се завръща с монументалния нов сингъл, заедно с глобалните суперзвезди Anne-Marie и Coi Leray.

Завръщайки се с гръм и трясък, "Baby Don’t Hurt Me" е дългоочакваното продължение на #1 хита на Guetta в Spotify, стрийминг чудвището "I’m Good (Blue)", събрало 1.4 милиарда глобални стриймвания само за 7 месеца. Новият сингъл, който направи своята премиера на Ultra Miami миналата седмица, е поредният денс хит, с участието на двете поп мегазвезди Anne-Marie и Coi Leray.

"Baby Don’t Hurt Me" съдържа семпъл от хита на Haddaway от 90-те години – "What Is Love", който оглави класациите в 13 държави. Култовият семпъл, комбиниран с гениалното продуциране на Guetta, създава вълна от носталгична еуфория, която със сигурност ще очарова огромни тълпи в цял свят.

Тракът включва вокалите на британската денс икона Anne-Marie (която продължава да завладява света на поп музиката със 7.5 милиарда глобални стриймвания до момента, 7 сингъла, влезли в Топ 10 и множество двойно и тройно платинени издания) и Coi Leray – базираната в Лос Анджелис рапърка, известна със своите сурови рими, спиращи дъха вокали и неподражаема енергия.

Снимка: WMG

Coi Leray е известна с неотдавнашния си хитов сингъл „Players“, който има 200 милиона стриймвания, в момента е номер 1 в радиостанциите с формат Rhythmic в САЩ, който наскоро беше ремиксиран от David Guetta и двамата изпълниха заедно в неговия Ultra Miami сет. „Players (David Guetta Remix)“ представя легендарния френски диджей, как подсилва оригинала за наближаващия фестивален сезон.

Снимка: WMG

Бързо приближавайки 40 милиарда глобални стриймвания в допълнение към тазгодишната победа за „Продуцент на годината“ на BRIT и DJ Mag No1 за трета поредна година, David Guetta се изкачи до #9, като най-стриймван изпълнител в Spotify в световен мащаб, продавайки над 50 милиони записи по целия свят. В кариерата си той достигна челни позиции в класациите на I-Tunes в над 113 държави и постигна над 24 милиона последователи в Spotify по целия свят. Предишният му сингъл „I'm Good (Blue)“ достигна #1 в класацията за сингли в Обединеното кралство, #2 в Global Spotify, #1 в Spotify UK, #1 в Apple UK, #1 в Amazon Music UK, #2 в UK Shazam, №3 в Global Shazam, както и №1 в 15 територии, включително Австралия, Дания, Швейцария, Норвегия и Финландия. 

Снимка: WMG

Миналата седмица международната икона спечели наградата „Денс песен на годината“ за последния си хит „I’m Good“ на Музикалните награди на IHeartRadio, където преди това беше обявен за „Денс изпълнител на годината“. Той също така наскоро получи награди за „DJ на годината“ на NRJ Music Awards, продуцент на годината на Brits и #1 продуцент от 1001Tracklists, продължавайки да затвърждава статуса си на самия връх на купчината диджеи. Сътрудничеството между тримата изпълнители на върха на играта, „Baby Don’t Hurt Me“ със сигурност ще бъде едно от най-вълнуващите танцови издания тази година.

Парчето "Baby Don’t Hurt Me" излезе на 7-ми април у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: