На живо

7

David Guetta с нова колаборация

Парчето, озаглавено "Family", е в сътрудничество с Bebe Rexha, Ty Dolla $ign и A Boogie Wit Da Hoodie

Публикувано на 03 Ноември 2021
David Guetta с нова колаборация
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

David Guetta се завърна със звездния нов сингъл “Family". 

Парчето е сътрудничество с Bebe Rexha, Ty Dolla $ign и A Boogie Wit Da Hoodie. 

Семейството е всичко за мен. Понякога намираш приятели, които се превръщат в семейство и песента е точно за това. Споделянето на това преживяване с David Guetta, Ty Dolla $ign и A Boogie With A Hoodie го направи още по-специално”, , споделя Bebe Rexha.  

Впечатляващо, включените вокалисти във "Family" колективно имат над 75 милиона месечни слушатели в Spotify и 200 милиона последователи в социалните мрежи.    

Наскоро номиниран за любим денс/електронен артист на  MTV EMA 2021 и електронен артист на тазгодишните награди  AMA и победител в допитването на DJ Mag, “Top 100 DJs” през 2011, 2020, и 2021, David Guetta е сред най-великите супер звезди в електронната денс музика. Два пъти печелилата награди GRAMMY® международна икона е с повече от 10 милиарда световни стрийма и глобални продажби, надхвърлящи 50 милиона. Изключителният му каталог включва безброй #1 сингли, многократни златни и платинени сертификати, две награди Grammy и най-много последователи в социалните мрежи от всеки друг DJ/продуцент в историята.  

Най-скорошния албум на Guetta, 7 от 2018, направи оглавяващ класациите дебют на  #1 в Billboard “Top Dance/Electronic Albums” при пристигането си – третият му албум, който достига този връх. За David Guetta са гласували като най-любим DJ на света феновете в допитването на DJ Mag, Top 100 DJs, за втора година, завършвайки невероятна година за френския артист. Доказателство за неуморната работа, която върши, за да задоволява феновете и да ги ангажира през пандемията, тази награда е кулминация за невероятната активност и креативност на Guetta.  

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Той поддържа епично ниво на качество в лайвстрийм събитията си по време на карантината, посрещайки серия от United At Home концерти. Тя включва незабравимо шоу от Лувъра в Париж, новогодишен концерт в помощ на усилията на Unicef и френската благотворителна организация  Restos du Coeur и последващото събитие в Burj Khalifa в Дубай, събрал $2 милиона от дарения  по време на всички United At Home стриймове.

Когато клубовете и фестивалите отвориха отново, той донесе радост на феновете с едни от първите си изпълнения като завръщане в Лас Вегас (“тази нощ със сигурност ще остане в историята като един от любимите ми концерти“, казва той), както и EXIT в Сърбия, Creamfields и Isle Of Wight в Обединеното кралство, Untold в Румъния и Франция.  

Никога нямаше скучен момент на фронта на продуцирането за него по време на този труден период, като той отбеляза и #3 хит в ОК с ‘Heartbreak Anthem’с Little Mix и Galantis и други хитове като ‘If You Really Love Me’, ‘Bed’ с Joel Corry, ‘Remember’ с Becky Hill,  Hero и Afrojack, изстрелвайки се до #9 най-стриймвания артист в Spotify глобално. Той пусна и  2021 ремикс на класиката  ‘Memories’ след като тя неочаквано стана вайръл в Tik Tok и масивна преработка на  ‘Love Tonight’ от Shouse. Guetta стана още по-успешен с ъндърграундс насочения проект Future Rave с Morten. Мини албумът им  ‘New Rave’ въздейства по огромен начин с безкомпромисно звучене, печелейки му много нови фенове, и отпразнува 10 години от масивната колаборация ‘Titanium’ със Sia като пусна нови ремикси, включително умопомрачителна Future Rave версия. Също така той се завърна към безкомпромисния Jack Back псевдоним за  ‘I’ve Been Missing You’ с Ferreck Dawn и Guz. 

 

Източник: Станимира Михайлова / Орфей Мюзик 

Ключови думи: