На живо

7

David Guetta с чисто нов денс хит „Family Affair (Dance For Me)“

Публикувано на 19 Юли 2022
David Guetta с чисто нов денс хит „Family Affair (Dance For Me)“
Снимка: Rankin / Орфей Мюзик

Музикалният визионер David Guetta се завръща с нов сингъл „Family Affair (Dance For Me)“, който излиза чрез FFRR / Warner Music/ Орфей Мюзик.

Сертифицираният техно трак включва вокал, връщащ ни назад във времето, обвързвайки парчето с корените на ранната музика на Guetta и улавяйки същността на едноименната класика на Mary J Blige. „Family Affair (Dance For Me)“ е предопределен да окаже влияние върху нощни клубове, дансинги и фестивали по целия свят.

Той следва издаването на ремикс пакета „Crazy What Love Can Do“, който включва иновативни преработки от изпълнители като David Guetta & James Hype, Öwnboss и A7S. Сертифициран хит, който вече е надхвърлил 100 милиона глобални стриймвания, оригиналът в момента е на 8-мо място в Топ 20 на Обединеното кралство, след като достигна #2 и #6 съответно в класациите на “iTunes UK” и “Global iTunes”. В международен план сингълът е постигнал 143 милиона глобални стриймвания, като същевременно е №5 в “European radio” и №1 в “USA Dance Radio”.

През последната година Guetta издаде също впечатляваща колекция от хитове както в поп, така и в денс света, включително „BED“ с Joel Corry и RAYE и колосалния ремикс на „Love Tonight“ на Shouse – песни, натрупали над 550 милиона комбинирани глобални стриймвания.

Guetta е единственият диджей, който има два редовни ангажимента в Ибиса през този сезон, веднага след разпродаденото му турне в САЩ.  Легендарното парти „F*** Me I’m Famous“ се състои всеки понеделник в „Ushuaïa“, а „Future Rave с MORTEN“ се провежда в петък в „Hï“. Само тази седмица той изнесе най-големия B2B сет в кариерата си със специален гост – Armin Van Buuren, а през следващите месеци ще свири на най-големите фестивали в света, включително „Creamfields“ и „Lollapallooza“.

Издавайки авангардни песни една след друга, има причина David Guetta да бъде смятан за най-завършения артист в денс музиката днес.

Ключови думи: