На живо

7

David Guetta, Becky Hill и Ella Henderson с нов сингъл

Колаборация между трима артисти на върха на възможностите им, сингълът със сигурност ще бъде един от най-вълнуващите денс издания тази година

Публикувано на 08 Април 2022
David Guetta, Becky Hill и Ella Henderson с нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Parlophone

David Guetta, Becky Hill и Ella Henderson се събраха заедно за новия колаборативен сингъл "Crazy What Love Can Do".  

Guetta и Hill си ситрудничат не за първи път. Тракът следва парчето "Remember" от 2021, която събра над 150 милиона стрийма до момента.  

"Crazy What Love Can Do" следва голямата колаборация, в която Guetta се събра с Joel Corry и Bryson Tiller по последния сингъл "What Would You Do?". Французинът също така е награден с наградата Най-добър DJ в света от престижното допитване на DJ Mag ‘Top 100’, спечели ‘Dance Act of the Year’ и награда от тазгодишните iHeartRadio Music Awards, като направи и ремикс на глобалния хит на Kodak Blac, "Super Gremlin". 

Guetta коментира: “За мен това е летен денс хит и мисля, че ще разпространи важно послание за любов и колко силна е тя. Наистина се наслаждавах отново на работата с Becky, след  първия ни успешен сингъл "Remember", и работата с  Ella за първи път бе също много вълнуваща. Беше удоволствие да работя с тези невероятни артисти“.  

Колаборация между трима артисти на върха на възможностите им, сингълът със сигурност ще бъде един от най-вълнуващите денс издания тази година. 

"Crazy What Love Can Do" у нас може да слушате чрез Орфей Мюзик / Parlophone ТУК.

Ключови думи: