На живо

7

Dasha разкри нов сингъл

Тази година Dasha направи своя дебют на емблематичния Grand Ole Opry в Нешвил, Тенеси

Публикувано на 15 Юли 2024
Dasha разкри нов сингъл
Снимка: Jessica Calleiro

Dasha представя своя нова песен.

„Didn’t I“ е с толкова носталгично звучене, има нещо в миналото ми, което ме заинтригува, включително мъжете. Когато пишех песента преди месеци, си мислех за човека, за когото е „Austin“. Това е признание и ми харесва как го направихме безгрижно и забавно“, казва Dasha.

Днешната песен показва динамичните вокали на Dasha, умното писане на песни и неоспоримата звездна сила директно в светлината на прожекторите. Пляскането с ръце задвижва импулса, докато цигулката акцентира върху яркия банджо риф. На песента Dasha просто не може да се откаже от една стара любов, докато признава в припева: „И така, защо съм тук с твоите устни върху моите? Бих моггла да се закълна, че казах: „Това свърши. Didn't I?’” Със своето нахакано разказване на истории и заразителна мелодия, “Didn’t I” има всички предпоставки за още един бързо набиращ популярност хит.

Едновременно с това нейният хит сингъл „Austin (Boots Stop Workin')“ достигна 3-то място в Billboard Hot Country Songs Chart и си осигури място в Топ 20 на Billboard Hot 100, достигайки номер 19. Междувременно Dasha се покачи до номер в класацията на 2Billboard Emerging Artists с нейния албум „What Happens Now?“.

Друга голяма новина е, че нейното обширно глобално хедлайн турне в Дашвил, САЩ, е почти разпродадено и в момента има ограничени количество билети в Стокхолм, Амстердам и Солт Лейк Сити. Тя ще има изпълнения на живо от Лондон и Лос Анджелис до Ню Йорк и Нешвил. Вижте пълния маршрут по-долу.

Тази година Dasha направи своя дебют на емблематичния Grand Ole Opry в Нешвил, Тенеси. Разбира се, тя изпълни хитовия сингъл “Austin”, както и любими песни от „What Happens Now?“. Успешното ѝ представяне бележи важен момент в процъфтяващата кариера на Dasha, тъй като тя се присъединява към изпълнители, като Kelsea Ballerini, Luke Combs, Lady A, Blake Shelton и много други, които са имали изпълнения на сцената на Grand Ole Opry.

„Didn’t I“ излиза чрез Warner Records/Орфей Мюзик. 

Очаквайте още много от Dasha.

За Dasha:

Интроспективна и съблазнителна са само някои от богатите начини, по които Dasha е описана като автор на песни. Въоръжена със страст да разкаже истинската си история, Dasha току-що издаде своя дебютен кънтри албум “What Happens Now?” Фокусната песен „Austin“ е наречена „една от знаковите песни на годината“ от New York Times, като същевременно събра над 10 милиарда гледания в TikTok с фенове, участващи в придружаващия танц.

Музиката на Dasha се характеризира със своята автентичност, сурова емоция и свързаност, отразявайки нейното истинско себеизразяване. Връщайки се към своето възпитание в Сан Луис Обиспо, Калифорния, 23-годишната певица и автор на песни си спомня как се е потопила в света на кънтри, фолклорната и американската музика от ранна възраст. Докато усъвършенства таланта си, Dasha започва да завладява публиката по целия свят с фенбазата си в TikTok - създавайки платформа за миналите си издания. Със сингъла “Austin”, който се изкачва в класациите, 2024 г. се очертава да бъде една успешна година за Dasha!

Ключови думи: