На живо

7

DARA връхлита като буря с нов сингъл

Изпълнителката влиза и като треньор в сезон 2021 на “Гласът на България“

Публикувано на 09 Юли 2021
DARA връхлита като буря с нов сингъл
Снимка: Virginia Records

Момиче-фурия! Такава е DARA в студиото, на сцената, на снимачната площадка, на екрана, както и в новия си сингъл “Thunder” (“гръмотевица“ в превод на български).  

DARA създава песента в рамките на първото дигитално издание на най-големия в Европа творчески лагер за писане на музика - Song:Expo, в екип с международното хитмейкърското дуо KU3E – Chris Young (работил по проекти на Kylie Minogue, Jason Derulo, Lionel Richie, Rod Stewart, Ella Eyre, VIZE) & Mats Koray Genc и талантливия млад български продуцент Витали Езекиев.

Снимка: Virginia Records

Междувременно преди броени дни DARA бе обявена като един от новите треньори на “Гласът на България“, сезон 2021. Тази есен, като най-младия член на треньорския екип в предаването до момента, изпълнителката ще заеме един от четирите горещи стола в търсене на нови таланти заедно с Любо Киров, Иван Лечев и Галена.  

Снимка: Virginia Records

Премиерата на аудио версията на “Thunder” беше днес (09.07), в 10:00 ч. в радио ефирa, както и във всички дигитални стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др. 

Официалното видео към “Thunder” излиза на 16.07. Очаквайте!   

Ключови думи: