На живо

7

DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев ще са отново жури

Четиримата ще седнат на червените кресла в новия сезон 11 на „Гласът на България“

Публикувано на 08 Юни 2024
DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев ще са отново жури
Снимка: bTV Media Group

Доказан екип от успешни и страхотни треньори в лицето на DARA, Мария Илиева и Иван Лечев се присъединява към вече обявения за треньор в новия сезон 11 на „Гласът на България“ – Влади Ампов – Графа.

Снимка: bTV Media Group

С огромен хъс, много енергия и любопитство четиримата ще се впуснат в търсене на най-добрия, необикновен, вълнуващ и достоен „глас на България“, а какви умения и тактики ще приложи всеки от тях по пътя към победата в новия сезон, зрителите тепърва ще разберат.

Единадесетото издание на „Гласът на България“ ще се излъчи тази есен по bTV, а снимките за него започват съвсем скоро. Изключителни, нови и талантливи участници ще стъпят на голямата сцена на обичаното музикално шоу, за да се преборят за своето място в един от отборите. Четиримата треньори вече са готови и „наострили уши“, за да чуят и привлекат на своя страна най-добрите гласове, а конкуренцията помежду им ще бъде още по-безкомпромисна.

 „Безкрайно щастлива и удовлетворена съм, че имам възможността отново да седна на треньорския стол на „Гласът на България“ и нямам търпение да среща още по-цветни и щури покемони тази година“, заявява очарователната DARA преди старта на снимките.

„Този сезон ще открия новия „глас на България“ и ще му дам 100 причини да избере моя отбор“, заканва се и Мария Илиева, която в следващите месеци ще съчетава снимките на шоуто с голямото си лятно турне, озаглавено „100 причини“.

Снимка: bTV Media Group

„Най-небрежно искам да напомня на колегите си, че Мастър Лечев все още и неслучайно е тук“, включва се с усмивка и легендарният музикант, който ще седне на треньорското място за осми път, докато продължава да държи рекорда за най-много победи в шоуто досега - с цели трима участници, грабнали титлата „глас на България“.

Снимка: bTV Media Group

Влади Ампов – Графа, който се завръща като треньор в шоуто след четири сезона опит на тази позиция, пристъпва не по-малко отговорно и сериозно към предизвикателството и възможността да открие и изведе до финала новия „глас на България“. Топ изпълнителят е готов да се бори със „зъби и нокти“ за всеки ценен участник с красив глас и също ще бъде сериозна заплаха за останалите треньори.  

Кой от звездния екип на треньорите ще изведе победителя до финала в сезон 11 и кой от участниците ще грабне наградата от 50 000 лв. – ще стане ясно тази есен по bTV. 

Ключови думи: