На живо

7

DARA с божествена премиера

Парчето „Богиня“ е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит

Публикувано на 17 Март 2023
DARA с божествена премиера
Снимка: Цветан Игнатовски/Вирджиния Рекърдс

DARA издаде нова песен. 

В момента певицата e в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската суперзвезда KAI направи своя адаптация на парчето й „Mr. Rover“.

K-поп обществото скандира името й във всички социални мрежи и се надява за колаборация между нея и KAI. Едновременно с това DARA е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.

Днес, 17 март, е и премиерата на новия проект на изпълнителката, озаглавен с намигване „Богиня“. Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит. Създадено e по време на една от творческите сесии в студиата на „Вирджиния Рекърдс“, като негови автори са самата DARA и румънският музикален продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun), който работи активно с Chris Tarcea (Monoir). 

Снимка: Цветан Игнатовски/Вирджиния Рекърдс

„Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студио, напоследък прекарах цели дни създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват“, споделя DARA.

Освен с аудио, парчето излиза в 18:00 ч. и с видео, режисирано от Виктор Антонов – Рик.

Официалната аудио и видео премиера на „Богиня“ е днес, 17 март, в българския ТВ и радио ефир, всички стрийминг платформи и YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“.

Ключови думи: