На живо

7

Дамян Попов пуска албум и възражда златна българска песен

Тавата съдържа 17 добре познати песни, както и няколко нови трака, със заявка за хит

Публикувано на 02 Декември 2021
Дамян Попов пуска албум и възражда златна българска песен
Снимка: Directo Agency

Голямата новина за всеки изпълнител вече е факт и за Дамян Попов.

Създателят на хита „Твоето момче“ пусна на пазара едноименния авторски албум, втори по ред в неговата кариера. Тавата съдържа 17 добре познати песни, както и няколко нови трака, със заявка за хит.

„Вълнуващо е да събереш години труд в един албум“ - споделя Дамян и добавя, че в селекцията влиза освен емблематичната песен „Твоето момче“ и дуетите му с Жана Бергендорф, Анелия, Миа, DIVNA, Светла Иванова. В добавка към великолепните гласове, гаранция за качество дават още и имената на едни от най-популярните продуценти работили над албума: Криско, Искрата, Калин Димитров, Графа.

Снимка: Directo Agency

 

Визуалният бонус към „Твоето момче“ е тайният концерт, с който бе представен албумът и който ще се излъчи в национален ефир. В средата на декември зрителите на най-гледаната телевизия ще се пренесат в романтичната обстановка на плаж „Св. Св. Константин и Елена“, за да видят лайв изпълнението на някои от любимите си хитове. (Някои от песните в албума вече имат над 8 милиона гледания).
Освен The Best селекцията Дамян Попов е подготвил още един музикален подарък за феновете. Изпълнителят дава нов живот на вечната българска песен, по музика на Васил Пармаков, „Подслон в дъжда“. „Рядко издавам кавъри, но тази песен е много силна. Заби ми се в сърцето когато бях в консерваторията и още тогава си казах, че ако имам възможност ще я изпея. Свързах се с наследниците на автора, разказах им какво мисля, какво чувствам и получих разрешение, от тяхна страна, отново да кача „Подслон в дъжда“ на сцената“, разказва Дамян. 

Приятелите и феновете на Дамян Попов вече го поздравяват за добрите музикални новини и питат не е ли време за движение и в личен план. Изпълнителят, известен с чувството си за хумор, подема темата с намигване признавайки, че май след като е реализирал една от най - големите си професионални мечти, може да се замисли и за задомяване. Едно е сигурно, когато това се случи, първи ще разберат най-верните последователи на певеца в социалните мрежи. 

Ключови думи: