На живо

7

Дамян Попов готви таен концерт

Локацията на лайв събитието Дамян ще разкрие пред последователите си в социалните мрежи

Публикувано на 07 Юни 2021
Дамян Попов готви таен концерт
Снимка: Damyan Popov Music Facebook

В първия летен месец от годината, Дамян Попов ще направи таен концерт, с който официално ще представи песните от своя предстоящ нов албум.

Преди дни изпълнителят разкри, че заглавието на диска ще е “Твоето момче“, по името на един от най-големите му хитове от изминалите няколко години.

Засега локацията, на която ще се състои лайв събитието Дамян не издава, но пък кани последователите си в социалните мрежи даследят публикациите му, защото точно там първо ще разкрие къде ще е тайният концерт. Наскоро певецът направи специална анкета, в която пита феновете си кои са любимите им песни и кои биха искали да чуят по време на събитието. Специална игра в профилите на Дамян Попов в социалните мрежи пък ще даде възможност на 20 души лично да присъстват на концерта, който ще получи и видеореализация.

Само преди дни поп певецът представи новата си песен - “Мистър луд“, която е продължение на тоталния хит “Твоето момче“. Специално участие в сингъла има и Дивна, а проектът вече се радва на високите оценки на меломаните като преглежданията в сайтовете за видеосподеляния надминаха 100 000.

Ключови думи: