На живо

7

DAHMARA представи новия си проект

Идеята за парчето се заражда още преди две години, но търсеното по-различно звучене в българската поп музика е постигнато след много опити и различни експерименти

Публикувано на 27 Май 2021
1 снимки

DAHMARA представи втория си сингъл и видео „На ръба“ в официалния си канал в YouTube.

Идеята за парчето се заражда още преди две години, но търсеното по-различно звучене в българската поп музика е постигнато след много опити и различни експерименти. В музикалното оформление и аранжимента DAHMARA работи с Danny DimitrOFF, а текстът е дело на Мариета Ангелова.

“Получи се песен с послание, песен - мотивация. Понякога трябва да прескочиш най-големите си страхове, минавайки по ръба. И прескачайки този ръб, тази граница. И от другата страна светът няма да е толкова страшен, а напротив. Смятам, че всеки ще открие частичка от себе си в песента и би я усетил най-добре по своя си начин, пречупвайки го през лична история“, разказа DAHRAMA за посланието и скритите смисли в „На ръба“.

Видеото към песента е заснето лятото на 2020 на едни от най-красивите кътчета по българското Черноморие около Тюленово, което илюстрира хитовото звучене на песента със страхотни кадри. Зад изработката на клипа стои екипа на Buddubbaz Tape Company. В процеса по заснемането на клипа не липсват изненади и неочаквани моменти. При снимането на последната сцена, морето е твърде бурно за предвидения скок „Лястовица“ от скала и снимките са прекратени. Но буйния нрав на DAHMARA не оставя нещата недовършени и тя успява да заснеме сцената следващите дни сама с телефон.

„На ръба“ може да намерите на всички музикални платформи – Spotify, iTunes съвсем скоро.   

Ключови думи:
@