На живо

7

The Editor издаде нов двоен сингъл

За „Lost“ The Editor работи с британския хип-хоп и R&B изпълнител Tee Rare

Публикувано на 05 Юни 2022
The Editor издаде нов двоен сингъл
Снимка: Fa&Mi Music/MonoShake Music/ Иван Ерменков

The Editor, написал музиката на едни от най-популярните хитове в България в последните години и вкарал 4 песни в MTV (“Love is Free” – Fabrizio Parisi & The Editor and Fenry, “Salty” by Ruth Koleva Remix – Fabrizio Parisi & The Editor, “The Boy Is Mine” Remix – Fabrizio Parisi & The Editor, Peyton & Greg Gould, “Prison” – Fabrizio Parisi & The Editor and Grafa), излиза със самостоятелен двоен сингъл „Lost“.

За „Lost“ The Editor работи с британския хип-хоп и R&B изпълнител Tee Rare, който, докато не е зад микрофона, е сърдечен хирург! Колаборацията им и музикалната химия помежду им се получава от първия път и затова решават да запишат още едно парче – „Good, Bad and in the middle“ – второ от премиерния сингъл, което също ще откриете в дигиталните платформи. Автор на музиката, текста и аранжимента и на двете песни от сингъла е The Editor.

В един от най-актуалните в света в момента стилове – синт поп, The Editor създава „Lost“ като проект, който не може да се побере в географски граници. Още по-малко с внушителните вокали на Tee Rare.

Видеото към песента разказва емоционалната история на почти всяка любов, която неминуемо преминава през спадове и върхове, и за да я запазиш трябва да подредиш добре приоритетите си и да направиш поне няколко компромиса. Да се чувства изгубен се е случвало на всеки, но за да се намериш трябват сили и „Lost“ ти ги дава. 

„Lost“ излиза с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Ключови думи: