На живо

7

CKay издаде албум

Sad Romance Deluxe включва най-скорошния сингъл "Nwayi"

Публикувано на 20 Юни 2023
CKay издаде албум
Снимка: WMG

CKay зарадва почитателите си с нов албум.

Sad Romance Deluxe включва най-скорошния сингъл "Nwayi" ("жена" на игбо), с който изпълнителят CKay се върна към характерната си емо-афробийт атмосфера.

Ckay обяснява значението на основната песен: “Capture my soul” е песен, която буквално завладява душата ви, когато я слушате. Това е изразяване на отдаването на любовта. Това е продължение на моето емо-афробийт звучене и е продуцирано от мен и BMH. BMH е музикален гений, който винаги дава живот на моите идеи. Той със сигурност се справи и с това парче. Реших да пусна луксозно издание на „Sad Romance“, защото след оригинала израснах в романтично отношение и имам свеж, позитивен поглед към любовта: сърца биват разбивани по целия свят всеки ден. Няма нищо лошо в това да си тъжен, но в определен момент трябва да продължиш напред и да живееш живота си. Отидете на парти, поглезете се, направете каквото и да е. Но се уверете, че не се страхувате да се влюбите отново. Никога не е толкова страшно“. Феновете от цял свят ще имат шанса да наблюдават как CKay споделя с нас своята емоционална любовна история, разкривайки деликатната си страна и засягайки важни теми, с които хората се сблъскват в ежедневието си.

Албумът Sad Romance Deluxe излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, включва четири нови песни, включително "HALLELUJAH feat. Blaqbonez," "NWAYI," "NNEKA," и "capture my soul feat. Joeboy".

Ключови думи: