На живо

7

Черната вдовица се завръща само в кината

На 9 юли зрителите най-накрая ще могат да се насладят на впечатляващата мегапродукция Черната вдовица, бележеща дългоочакваното самостоятелно приключение на Романоф

Публикувано на 07 Юни 2021
Черната вдовица се завръща само в кината
Снимка: Форум филм

Черната вдовица е сред най-популярните и обичани герои в киновселената на Марвел. Но какво всъщност знаем за загадъчната Наташа Романоф? Колко добре я познаваме наистина? Време е за нейната история! . По думите на продуцента Кевин Файги, за единадесет години няма друг филм, който феновете да са искали да бъде направен повече. И ето, че моментът настъпи!

В две специални видеа Марвел и неповторимата Скарлет Йохансон, която отново влиза в ролята на емблематичната Отмъстителка, предлагат допълнителен поглед към Черната вдовица. Затвърждава се обещанието за вълнуваща и емоционална история за трансформация, завръщане у дома и саможертва, разказана с въображението и размаха на най-мащабните продукции на студиото. Филм с впечатляваща визия и екшън и още по-впечатляващо сърце, Черната вдовица ви очаква в кината през юли, за да ви изненада с изживяване, каквото само Марвел и големият екран могат да ни предложат.

За филма:

Снимка: Форум филм

Действието на Черната вдовица се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Тя се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър. Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Черната вдовица се завръща само в кината на 3D и IMAX 3D на 9 юли!

Ключови думи: