На живо

7

Charlie Puth ще направи турне в САЩ и Канада

Продуциранo от Live Nation, Charlie Live Experience стартира на 24-ти май в Далас, като прави спирки в САЩ и Канада, преди да приключи в Лос Анджелис на 11-ти юли

Публикувано на 15 Февруари 2023
Charlie Puth ще направи турне в САЩ и Канада
Снимка: Орфей Мюзик

Charlie Puth обяви, че ще тръгне на турне през 2023 г.

Продуциранo от Live Nation, Charlie Live Experience стартира на 24-ти май в Далас, като прави спирки в САЩ и Канада, преди да приключи в Лос Анджелис на 11-ти юли.

Снимка: Орфей Мюзик

Charlie Puth доказа, че е един от най-последователните хитмейкъри и търсени сътрудници в индустрията. Puth има осем мултиплатинени сингъла, четири номинации за награда Grammy, три музикални награди на списание Billboard, награда Critic’s Choice Award и номинация за Златен глобус. Неговият албум, номиниран за награда Grammy – Voicenotes (2018 г.), получи златен сертификат от RIAA само четири дни след издаването му и събра над 5.6 милиарда стриймвания в цял свят.

Снимка: Орфей Мюзик

 

Наскоро Puth издаде дългоочаквания си трети студиен албум – CHARLIE, чрез Atlantic Records. Включващ хит синглите „Left and Right [feat. Jung Kook от BTS], „That’s Hilarious“ и „Light Switch“, „експертно изработената колекция“ (Rolling Stones) събра над 1 милиард глобални стриймвания и получи похвали от критиците в цял свят.

След излизането на албума, Puth се отправи на турнето One Night Only“, срещайки фенове в цял свят отблизо и лично, докато споделя последния си албум и най-големите си хитове. Колаборацията на Puth с Gabby Barrett през 2020 г. за техния ремикс „I Hope“ е четвъртата му песен, влязла в топ 10 в класацията Billboard Hot 100, хит номер едно в класацията Adult Pop Songs на Billboard и спечели музикалната награда на Billboard за 2021 г. за Най-добра колаборация. Puth също така е съавтор и продуцент на чупещия рекордите сингъл на The Kid Laroi и Justin Bieber – „Stay“, който бързо се превърна в един от най-големите хитове за 2021 г. Той държи титлата за най-дълго задържала се песен на върха в класацията Billboard Global 200 - цели единадесет седмици.

Ключови думи: