На живо

7

Charlie Puth се завръща с нов сингъл

Номинираният за награда Grammy мултиплатинен певец, композитор и продуцент представи парчето, озаглавено “Lipstick”

Публикувано на 21 Август 2023
Charlie Puth се завръща с нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик

Charlie Puth се завръща с дългоочаквания си емоционален нов сингъл.

Номинираният за награда Grammy мултиплатинен певец, композитор и продуцент представи парчето, озаглавено “Lipstick”.

Сътрудничейки си с известните продуценти Happy Perez и Pop Wansel в студиото, Puth представя горещ химн, празнуващ любовта и изразяващ същността на неподправената интензивност на привличането. Неговите кадифени вокали се плъзгат с лекота върху сложната продукция, докато прочувствената инструментация демонстрира гъвкавостта на Puth като музикант.

Доказал се като един от най-последователните хитмейкъри и търсени сътрудници в индустрията, Puth разширява границите и предефинира жанровете. "Lipstick" е поредното доказателство за неговата артистичност и способност да се развива, като същевременно остава верен на уникалното си звучене.

Снимка: Орфей Мюзик

„Lipstick“ е първият сингъл от предстоящия четвърти студиен албум на Puth, който ще излезе скоро. Миналата година Puth издаде третия си студиен албум – Charlie, чрез Atlantic Records, включващ хит синглите „Left and Right [feat. Jung Kook от BTS], „That’s Hilarious“ и „Light Switch“. „Професионално създадената колекция“ (Rolling Stone) е събрала над 2,7 милиарда глобални стриймвания и е хвалена от критиците в цял свят.

След издаването на Charlie, Puth се отправи на своето турне „One Night Only“, срещайки отблизо и лично фенове в цял свят, споделяйки последния си албум и най-големите си хитове. Сега Puth отново е на път с „The Charlie Live Experience Tour“, като наскоро завърши северноамериканския етап и е готов да се отправи към Азия и Австралия. 

“Lipstick” излиза чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик. 

Ключови думи: