На живо

7

Charlie Puth пусна ремикс на свой хит

Хипнотизиращата електронна денс версия на "Light Switch" е в сътрудничество с Tiësto

Публикувано на 08 Март 2022
Charlie Puth пусна ремикс на свой хит
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Charlie Puth пусна хипнотизираща електронна денс версия на новата си песен "Light Switch", в сътрудничество с Tiësto.  

"Light Switch" се превърна в най-успешната песен на Charlie до момента, след като стигна до #1 в iTunes Pop Chart след излиането си. За над месец "Light Switch" събра повече от 113 милиона световни стрийма и експлодира в класациите, изкачвайки се в американските Top 40 класации на #13 и #11 в HOT AC.  

След като загатваше с месеци за песента на повече от 15-те си милиона милионните в TikTok, официалното музикално видео на "Light Switch" вече събра над 36 милиона гледания. Това е първата нова песен от предстоящия нов албум на Puth, CHARLIE, чрез Atlantic Records.  

Нидерландският диджей Tiësto е носител на награди GRAMMY®, платинено сертифицирана международна икона с над 8 милиарда глобални стрийма в платформите, 3.5 милиарда TikTok видео гледания, 2.3 милиарда YouTube гледания и над 20 милиона последователи в социалните платформи..  

На само 30 години Puth е диамантено сертифициран, 20 пъти платинен, 4 пъти номиниран за награди GRAMMY изпълнител, автор на песни, продуцент и мултиинструменталист, който е награждаван 3 пъти с музикални награди от Billboard, една награда Critic's Choice и номинация за Златен глобус. Puth съвместно написа и продуцира чупещия рекорди сингъл на The Kid Laroi и Justin Bieber, "Stay", който бързо се превърна в една от най-големите песни за 2021 и държи титлата за най-дълго задържала се на No. 1 в класацията Billboard Global 200 и първата, която води до двуцифрен престой – прекарвайки общо единадесет седмици на върха на класацията. Колаборацията на Puth от 2020 с Gabby Barrett по ремикса на "I Hope" му донесе четвърти топ 10 трак в Billboard Hot 100, стана номер едно в класацията Billboard "Adult Pop Songs" и спечели награда на 2021 Billboard Music Award за "Top Collaboration". Номинираният за награди Grammy албум от 2018 Voicenotes стана златно сертифициран само четири дни след излизането си и събра над 5.6 милиарда световни стрийма.

У нас можете да слушате ремикса на "Light Switch" чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records.

Ключови думи: