На живо

7

Charlie Puth издаде нова версия на свой хит

През май Puth ще изпълнява парчетата от последния си албум заедно с най-големите си хитове на живо по време на The Charlie Live Experience Tour, което стартира в Мексико

Публикувано на 19 Април 2023
Charlie Puth издаде нова версия на свой хит
Снимка: Орфей Мюзик

Charlie Puth издаде нова версия на „That's Not How This Works (feat. Dan + Shay & Sabrina Carpenter) [Sabrina's Version]. 

Парчето на номинирания за награда GRAMMY мултиплатинен певец, композитор и продуцент, следва издаването през миналия месец на официалното парче с участието на мултиплатинения дует, носител на три награди GRAMMY – Dan + Shay.

Изданието беше придружено от официален видеоклип и късометражен филм, режисиран от Phillip R. Lopez, в който Sabrina Carpenter изпълнява ролята на любимата на Puth. Чрез поредица от ретроспекции виждаме как двойката преминава през възходите и паденията на една токсична връзка.

Подобно на оригиналната песен, версията със Sabrina започва със соло вокалите на Puth, придружени само от акомпанимента на пианото му, докато той разказва историята на една връзка в нейния край. Добавянето на Carpenter представя перспективата на партньора, като същевременно включва нейните нежни, но мощни вокали и хармонии.

През май Puth ще изпълнява парчетата от последния си албум заедно с най-големите си хитове на живо по време на The Charlie Live Experience Tour, което стартира в Мексико. Продуцирано от Live Nation, турнето ще включва 34 концерта в Северна Америка. 

Версията със Sabrina излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България

Ключови думи: