На живо

7

Sam Feldt ремиксира хит на Charlie Puth и Jung Kook от BTS

С над 250 милиона глобални стриймвания и над 160 милиона гледания на видеоклипа, оригиналната версия на „Left and Right" отбеляза най-високия дебют на Puth в класациите, изкачвайки се до #22 в класацията Billboard Hot 100

Публикувано на 16 Август 2022
Sam Feldt ремиксира хит на Charlie Puth и Jung Kook от BTS
Снимка: WMG

Номинираният за награда GRAMMY мултиплатинен певец, автор на песни и продуцент – Charlie Puth, си партнира с мултиплатинения диджей и продуцент Sam Feldt, за да издаде ритмична денс версия на последния си сингъл „Left and Right" с Jung Kook от BTS, която излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Създавайки динамичен ремикс на песента, Feldt обогатява ритмичните, енергични вокали, предназначени за дансинги и фестивали в цял свят. 

С над 250 милиона глобални стриймвания и над 160 милиона гледания на видеоклипа, оригиналната версия на „Left and Right" отбеляза най-високия дебют на Puth в класациите, изкачвайки се до #22 в класацията Billboard Hot 100. Сингълът също така беше отбелязан от пресата, като Rolling Stone го нарече „свежа, сантиментална колаборация“, докато Billboard похвали двамата артисти, че „се балансират взаимно изключително добре“. Puth представи сингъла с енергично изпълнение по NBC.

Left and Right“ е третият сингъл от предстоящия дълбоко личен трети студиен албум на Puth – CHARLIE, който трябва да излезе на 7-ми октомври 2022 г. След месеци, изпълнени с очакване за феновете, той издаде своя аплодиран от критиката първи сингъл от албума – „Light Switch“ през януари 2022 г., който оглави класацията на iTunes Pop Chart и събра повече от 500 милиона глобални стриймвания и над 100 милиона гледания в YouTube. Наскоро той участва и изпълни парчето в шоутата на Джими Кимел и Елън Дедженерис, както и на наградите iHeart Awards, където направи специален пиано дуел с носителя на наградите Emmy, Grammy, Oscar и Tony – John Legend. „Left and Right (Feat. Jung Kook of BTS)“ беше последвана от емоционалната и трогателна песен „That’s Hilarious“, която е събрала над 160 милиона стриймвания до момента. 

Charlie Puth доказа, че е един от най-последователните хитмейкъри и търсени колаборатори в индустрията. Puth има осем мултиплатинени сингъла, четири номинации за награда Grammy, три музикални награди на списание Billboard, награда Critic’s Choice Award и номинация за Златен глобус. Неговият албум, номиниран за награда Grammy за 2018 г. – Voicenotes, получи златен сертификат от RIAA само четири дни след издаването му и събра над 5.6 милиарда стриймвания по целия свят. Колаборацията на Puth с Gabby Barrett през 2020 г. за техния ремикс „I Hope“ е четвъртата му песен, достигнала топ 10 в класацията Billboard Hot 100, хит номер едно в класацията Adult Pop Songs на Billboard и печели музикалната награда на Billboard за 2021 г. за „Най-добро сътрудничество“ .” Puth също така е съавтор и продуцент на The Kid Laroi, както и на чупещия рекордите сингъл на Justin Bieber – „Stay“, който бързо се превърна в един от най-големите хитове за 2021 г. Той държи титлата за най-дълго задържала се песен на върха в класацията Billboard Global 200 - цели единадесет седмици.

Ключови думи: