На живо

7

Charlie Puth с ново емоционално издание

Номинираният за награди GRAMMY мултиплатинен изпълнител, автор на песни и продуцент представи “That’s Hilarious”

Публикувано на 05 Май 2022
Charlie Puth с ново емоционално издание
Снимка: Gabriela Hansen

Charlie Puth пусна емоционална нова песен. 

Номинираният за награди GRAMMY мултиплатинен изпълнител, автор на песни и продуцент представи “That’s Hilarious”. 

Песента е продуцирана от Puth и съвместно писана с дългогодишния си сътрудник JKash, споделя болката от чувството на предателство при раздяла с емоционалните вокали и текст на Puth. Парчето е от предстоящия албум Charlie, очакван по-късно тази година като най-персоналната му работа досега. 

Charlie сподели трогателното пътуване как “That's Hilarious” е била вдъхновена от болезнени раздели, които е преживял, пред 16 милиона фенове в TikTok.

“Наистина се вълнувам за песента, но всеки път щом я чуя, сякаш се връщам към много предизвикателно време в живота ми“, казва той. “Никога не съм казвал на хората какво ми се е случило и болката, през която съм минал по време на най-тежката раздяла в живота ми през 2019… Просто исках да я замета под килима, да започна наново и да се заобиколя с по-добри хора. Но това е най-трудната песен, която някога е трябвало да сглобя и много се вълнувам да я чуете“.

“That’s Hilarious” следва “Light Switch” - най-успешното издание на Charlie някога. Puth издаде “Light Switch” през януари 2022 след месеци очакване от феновете и тийзване в TikTok. Нетърпеливо очакваният, възторжено приет сингъл стигна #1 в Apple iTunes Pop Chart и събра над 211 милиона глобални стрийма и над 60 милиона YouTube гледания на видеото досега.  

На само 30-годишна възраст, Puth е диамантено сертифициран, 20 пъти платинен, 4 пъти номиниран за награди Grammy изпълнител, автор на песни, продуцент и мултиинструменталист, който е спечелил три музикални награди на Billboard, една Critic’s Choice Award и номинация за Златен глобус. Puth съвместно написа и продуцира разбиващия рекорди запис на The Kid Laroi и Justin Bieber “Stay”, който бързо се превърна в една от най-големите песни за 2021 и държи титлата за най-дълго задържала се на No. 1 в класацията Billboard Global 200 и първата, която прекарва двуцифрените общо единадесет седмици на върха на класацията. Колаборацията през 2020 на Puth с Gabby Barrett по ремикса на “I Hope” му донесе четвърти топ 10 трак в Billboard Hot 100, стигна до номер едно в класацията на Billboard “Adult Pop Songs” и спечели музикална награда на Billboard през 2021 за “Top Collaboration”. Номинираният му за награда GRAMMY албум Voicenotes бе златно сертифициран само четири дни след като излезе и събра над 5.6 милиарда стрийма по света.

“That’s Hilarious” у нас можете да я слушате чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records.

Ключови думи: