На живо

7

Charli XCX се завърна с нов сингъл

Заснето в Мексико видео на "Good Ones" показва как Charli скърби за загубата на партньора си като битка с осъзнаването, че отново е изоставила доброто в живота си в услуга на злото, с визуалните ефекти на аестетиката, която маркира нова ера за нея

Публикувано на 07 Септември 2021
Charli XCX се завърна с нов сингъл
Снимка: Terrence O\'Connor

Charli XCX пусна чисто новия си сингъл "Good Ones".

Първият сингъл от новата й глава обхваща всичко, което животът й има да предложи на съвременния свят – слава, блясък, вътрешни демони и глобални хитове. "Good Ones" е продуциран от Oscar Holter от лейбъла на Max Martin, Wolf Cousins, и оплаква неспособността й да задържи здравословните връзки, вместо това постоянно се връща към нефункционалните и токсичните.

Заснето в Мексико видео е режисирано съвместно с любимия й режисьор, Hannah Lux Davis. Клипът към "Good Ones" показва как Charli скърби за загубата на партньора си като битка с осъзнаването, че отново е изоставила доброто в живота си в услуга на злото, с визуалните ефекти на аестетиката, която маркира нова ера за нея.

Този месец тя стартира първия си самостоятелен подкаст ‘Charli XCX’s Best Song Ever’. Там Charli говори с приятели и гости от всякъде по света, за да открие песните, които са били инструмент за оформяне на живота им. Предпочитанията на всички досега са безупречни и честно казано, тя е брилянтен интервюиращ…буквално няма нещо, което да не може да направи…може би е обладана? Слушайте подкаста тук.

Както вече знаете, тя е емблематична фигура в изкуството и е помогнала за разширяването на сцената в популярната музика през последното десетилетие с безупречно преминаване през ъндърграунд и мейнстрийм музика в кариерата си. Иновативният й подход разкри нови възможности в областта на поп музиката за самата нея и другите. Няма защо да й благодарите.

Снимка: Terrence O\'Connor

Песента "Good Ones" у нас можете да случате чрез Орфей Мюзк / Asylum Records UK ТУК

Ключови думи: