На живо

7

Charli XCX показа новото си видео

Клипът е към парчето „Speed Drive“, което събра над 70 милиона глобални стриймвания

Публикувано на 21 Август 2023
Charli XCX показа новото си видео
Снимка: nadine fraczkowski lores

Charli XCX издаде официалния видеоклип към „Speed Drive“.

„Speed Drive“ събра над 70 милиона глобални стриймвания, достигна #9 в официалните класации на Обединеното кралство и влезе в Billboard Hot 100, превръщайки се в петата песен на Charli, влязла в класацията в САЩ.

Заснето в Лос Анджелис, видеото е режисирано съвместно от Charli с Ramez Silyan и е с участието на Charli и Devon Lee Carlson, които карат розов кабриолет Corvette под калифорнийското слънце. Във видеото Charli намеква за предстоящ проект със Sam Smith, когато получава обаждане от Sam на своя телефон.

Charli продължава да се доказва като плодотворен сътрудник във филмовото пространство, създавайки оригинални партитури и песни, разказващи истории в игрални филми. По-рано тази година Charli създаде „Hot Girl“ – официалната песен за тийнейджърския филм на „A24“ – „Bodies, Bodies, Bodies“, режисиран от Halina Reijn и с участието на Rachel Sennott; песента моментално стана фаворит на феновете. Тя участва в оригиналната музика към тийнейджърската куиър комедия „Bottoms“, режисирана от Emma Seligman, която излиза на 25-ти август в САЩ. Освен това Charli продуцира заедно с Jack Antonoff музиката към „Mother Mary“ – филмът на David Lowry за измислен поп музикант, с участието на Anne Hathaway и Michaela Cole, който ще излезе през 2024 г. Като актриса Charli е избрана за римейка на култовата хорър класика от 1978 г. – „Faces of Death“, която е в процес на заснемане.

Barbie The Album на Atlantic Records – новаторският и ижпълнен със звездно участие музикален спътник на „Barbie“ на Warner Bros. Pictures, вече надхвърля 1 милиард глобални стриймвания. „Barbie“ на Greta Gerwig вече официално е # 1 в глобалния боксофис, надхвърляйки 1 милиард долара в световен мащаб до момента.

Ключови думи: