На живо

7

Carly Rae Jepsen подготвя нов албум

Планирано е The Loneliest Time да се появи на рафтовете на музикалните магазини и в стрийминг платформите на 21 октомври

Публикувано на 03 Август 2022
Carly Rae Jepsen подготвя нов албум
Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music Group

Шестият студиен албум на Carly Rae Jepsen официално е на път.

 

Номинираната за GRAMMY® певица и композитор ще издаде The Loneliest Time на 21 октомври през Interscope Records. Това е нейната най-интроспективна работа до момента и разширява границите на емоционалното писане на песни, което Jepsen успешно демонстрира във одобряваното от критиците заглавие - E*MO*TION от 2015 г.

The Loneliest Time пристига с множество колаборации с Tavish Crowe, Rostam Batmanglij, Bullion, Captain Cuts, John Hill, Kyle Shearer и Alex Hope и други.

Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music Group

Както подсказва заглавието на новата музикална колекция, Carly Rae Jepsen е заинтригувана от концепцията за самотата и как чувството на изолация, също като любовта, може да предизвика красиви, но екстремни човешки емоции. The Loneliest Time включва излезлия наскоро сингъл „Western Wind“ - спомен за влюбването, който заменя запазената денс-поп марка на Jepsen с по-примамливо звучене.   

Изпълнителката се утвърждава като непобедим поп посланик на любовта, който не се страхува да експериментира и да преоткрива себе си чрез музиката. Новото заглавие бележи първия дългосвирещ студиен албум на Jepsen след Dedication от 2019 г., който бе определен от известното списание The Atlantic като „брилянтен“. Следващия месец Carly Rae Jepsen се впуска в The So Nice Tour, което започва на 24 септември в Монреал. Точно преди старта на турнето, Jepsen ще бъде един от основните изпълнители на два концрта с групата на Jack Antonoff - Bleachers, първо в Кливланд и след това в Торонто.  

Ключови думи: