На живо

7

Cardi B се завръща с нов сингъл

„Like What (Freestyle)“ е с фрийстайл семпли от легендарната песен на Missy Elliot „She’s A B**ch“

Публикувано на 07 Март 2024
Cardi B се завръща с нов сингъл
Снимка: WMG

Cardi B се завръща с „Like What (Freestyle)“.

Сингълът на носителката на награда Grammy, суперзвездата с диамантени продажби е с фрийстайл семпли от легендарната песен на Missy Elliot „She’s A B**ch“.

Cardi B е сред най-значимите музикални артисти на всички времена, независимо от жанр, пол или поколение – всичко това е постигнато за по-малко от десетилетие. Някои от нейните отличия включват най-много сингли №1 (5) в Billboard Hot 100, първият водещ изпълнител, оглавил Billboard Global 200 с албум, който е продал 100 милиона сертифицирани единици, най-много диамантено сертифицирани песни (3) от RIAA и най-много песни с милиард стриймвания в Spotify, включително най-стриймвания женски рап албум.

Снимка: WMG

През 2023 г. Cardi B остава доста активна с участието си в реклама на Beats By Dre през миналия май и сътрудничеството й с Whipshots вижда нов аромат за тази есен: “Pumpkin Spice”. Cardi и Offset също се появиха в рекламата на McDonald’s Super Bowl 2023 г., обявявайки първото по рода си дуетно хранене на знаменитости.

Сингълът “Like What (Freestyle)” също е придружен от видео. Песента излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи: