На живо

7

Camila Cabello завладява ефира с нова песен с Ed Sheeran

Публикувано на 06 Март 2022
Camila Cabello завладява ефира с нова песен с Ed Sheeran
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Три пъти номинирана за награда GRAMMY, мултиплатинената кубинска певица и автор на песни Camila Cabello представя първия си трак за 2022 г. - „Bam Bam“.

Най-смелото и най-ярко нейно парче до момента, то е записано в колаборация с носителя на 4 награди GRAMMY Ed Sheeran, с когото изпълнителката е работила преди върху хитовaта песен “South of the Border” от 2019 г.

„Bam Bam“ е продуцирана от Ricky Reed, Edgar Barerra и Cheche Alara, написана е от Cabello, Ed Sheeran и Ricky Reed, а режисурата на видеото е дело на Mia Barnes със съдействието на Dave Meyers, който преди е работил с певицата върху проектите „Havana“, „Senorita“, „My Oh My“ и „Liar“.

Парчето известява за появата на предстоящия трети студиен албум на изпълнителката, озаглавен Familia, който ще излезе на 8-ми април. През 2021 г. Camila представи сингъла „Don’t Go Yet”, който събра над 232 милиона стрийма в световен мащаб.

Първият й солов албум CAMILA дебютира на #1 в класацията Billboard 200 по същото време, в което сингълът й „Havana“ достига #1 в Billboard Hot 100, правейки я единствения солов изпълнител в последните 15 години, който едновременно е бил на първо място в двете класации в една и съща седмица. Певицата също така е известна както като #1 артист в Spotify, така и като носителката на наградите „Изпълнител на годината“ и „Видео на годината“ на Video Music Awards през 2018 г. В края на същата година Camila е номинирана за две награди GRAMMY, включително „Най-добър поп вокален албум“ за CAMILA и „Най-добро соло поп изпълнение“ за „Havana“. Тя издава хитовия сингъл „Señorita“ с Shawn Mendes през юни 2019 г., който дебютира на #1 в iTunes в световен мащаб и счупва рекорда на Spotify за най-мащабния дует между мъж и жена в историята на дигиталната стрийминг платформа. През декември 2019 г. певицата издава своя втори студиен албум ROMANCE, който става платинен.

Ключови думи: