На живо

7

Camila Cabello издаде трети албум

Familia се откроява като нейния най-личен, страстен и емоционален проект досега

Публикувано на 11 Април 2022
Camila Cabello издаде трети албум
Снимка: Sony Music / Вирджиния Рекърдс

Мултиплатинената, трикратно номинирана за награда GRAMMY и водеща в класациите певица и автор на песни Camila Cabello представя своя дългоочакван трети албум, озаглавен Familia. Той се откроява като нейния най-личен, страстен и емоционален проект досега.

През март 2022 г. тя постави началото на колекцията с песента „Bam Bam“, колаборация с Ed Sheeran, която вече има над 100 милиона стрийма в дигиталните платформи и 35 милиона гледания на музикалното видео в YouTube. Кубинската звезда изнесе спиращо дъха представяне на сингъла в The Late Late Show с James Corden и си партнира с Sheeran за първото изпълнение на парчето на живо повреме на концерта на ITV за Украйна. Силно възхваляван от критиците, тракът бива описван като „перфектната салса“, „слънчев и личен“, а феновете го избират за „Любима нова музика“ чрез гласуване в класацията на Billboard.

За да отпразнува излизането на албума , Camila представи музикалното видео към песента „psychofreak“ с участието на Willow в петък и то направи своят дебют с излъчване по MTV Live, MTVU и в глобалната мрежа от канали на MTV, както и на билбордове на Paramount на Times Square в Ню Йорк.

Снимка: Sony Music / Вирджиния Рекърдс

Пристигайки в тандем с албума, „Bam Bam“ и „psychofreak“ са вече достъпни за слушане в най-бързо развиващата се нова мобилна музикална игра в света, наречена Beatstar. Над 2 милиона играчи вече са запазили „Bam Bam“ в колекциите си, генерирайки над 8 милиона общи възпроизвеждания.

Familia излиза у нас от Sony Music/Вирджиния Рекърдс. 

TRACKLIST:

1. Familia
2. Celia
3. Psychofreak [feat. Willow]
4. Bam Bam [feat. Ed Sheeran]
5. La Buena Vida
6. Quiet
7. Boys Don’t Cry
8. Hasta Los Dientes [feat. María Becerra]
9. No Doubt
10. Don’t Go Yet
11. Lola [feat. Yotuel]
12. Everyone At This Party

За поръчки посетете MusicMall.bg

Ключови думи: