На живо

7

Camelphat идват за SOLAR SOFIA след дни

Дуото от Ливърпул ще изнесе емблематично шоу за първи път в България на 10 февруари.

Публикувано на 07 Февруари 2023
Camelphat идват за SOLAR SOFIA след дни
Снимка: keycom.bg

Тех-хаус гигантите Camelphat доминират в света на денс музиката през последните години като разпродават различни хедлайнерски събития в Ибиса, както и участия в Tomorrowland, Creamfields и много други.

Сега обаче дуото, която си партнира с легендата на Oasis, Ноел Галахър в песента "Not Over Yet” от албума им Dark Matter, ще изнесе емблематично шоу за първи път в България.

Точно след три дни, на 10 февруари, SOLAR SOFIA ще посрещне ливърпулските звезди на сцената на Арена София. Заедно с тях ще бъдат и един от най-важните артисти на лейбъла Afterlife, Kevin De Vries, както и Liubo Ursiny – резидент на YALTA CLUB.  

Снимка: keycom.bg

Авторски парчета с десетки милиони стриймове като “Cola”, “Breathe” и “Panic Room”, както и много качествени ремиски ще звучат с всичка сила от Арена София на 10 февруари. Към събитието се включват и DubLab, които ще поемат контрола над сценичния и визуален дизайн на шоуто. Микс медийното студио, базирано в Лисабон, е отговорно за редица впечатляващи събития, които се открояват с перфектно съчетание на аудиовизуалните технологии с креативност и постигане на запомняща се видео комуникация с публиката.  

Снимка: luke dyson

Едно от най-впечатляващите звукови и визуални преживявания за годината ще продължи над девет часа в компанията на Camelphat,  които преди броени дни споделиха снимки от различни студийни сесии, потвърждавайки слуховете, че работата им по втория им албум е приключила. В разгара на кариерата си дуото пристига в България по покана на YALTA CLUB, събирайки хиляди фенове на качествените преживявания на едно място.  

Билети за SOLAR SOFIA все още могат да бъдат закурени от YALTA CLUB, OMV и в мрежата на Eventim.bg.

За повече информация следете Facebook и Instagram страниците на YALTA CLUB.

Ключови думи: