На живо

7

Шотландският диджей Calvin Harris вече е женен мъж

Продуцентът и диджей се е оженил за радиоводещата Вик Хоуп в събота (9 септември)

Публикувано на 13 Септември 2023
Шотландският диджей Calvin Harris вече е женен мъж
Снимка: Getty Images / Karwai Tang

Calvin Harris вече е женен мъж.

По информация на People, продуцентът и диджей се е оженил за радиоводещата Вик Хоуп в събота (9 септември).

Приемът на двойката, която се сгоди миналата госдина, се е състоял в палатка на територията на Hulne Priory, Alnwick, Northumberland, докато церемонията е била на открито.

Сред изпълнителите на събитието са били Найл Роджърс и неговата група Chic, както и диджеите Скот Милс, Върнън Кей и Джордан Норт.

Billboard са се свързали с диджея, но неговият коментар е бил единствено: „Знаете ли какво, много мило за интереса ви към мен, но пазя личния си живот в тайна“. 

В музикален план един от последните проекти на Haris е работата му с Ellie Goulding за транс химна „Miracle“, с което отбеляза третото сътрудничество между тях в рамките на 10 години. Заедно те достигнаха номер 16 в Billboard Hot 100 през август 2013 г. с „I Need Your Love“. Част от класическия албум на Harris 18 Months, песента прекара 25 седмици в класацията и послужи като ключова песен от ерата на EDM. „Outside“ от 2014 г. — от Harris’ Motion — достигна номер 29 в Hot 100 и прекара 20 седмици в класацията. Шотландският диджей също така се завърна на Coachella тази година, след издаването на албума си от 2022 г. Funk Wav Bounces Vol. II, в който участваха Холзи, Джъстин Тимбърлейк, Снуп Дог и много други.

Ключови думи: