На живо

7

Burna Boy издаде нов сингъл

“Last Last" идва след като рапърът загатна пристигането на предстоящия си албум LOVE, DAMINI и официално да стартира предварителната поръчка на албума

Публикувано на 14 Май 2022
 Burna Boy издаде нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Burna Boy се завръща с нов сингъл.

“Last Last" идва след като рапърът загатна пристигането на предстоящия си албум LOVE, DAMINI и официално да стартира предварителната поръчка на албума.

Той ще излезе на 30-и юни в 7PM EST/ 1 юли 02:00 ч. българско време точно за рождения му ден. 

Продуциран от Chopstix (Burna Boy’s “Outside”), “Last Last” включва спецален семпъл от “He Wasn’t Man Enough” на Toni Braxton и е придружен от официална визуализация, режисирана от самия Burna, заснета в дома му сред други подбрани локации.

Зарибяващият сингъл адресира минали връзки на изпълнителя, конфронтира чувствата му и в същото време окуражава всички, че на кряа на деня всичко ще бъде наред. Той пее с изумителна откровеност за разбити сърца, грешки и утехи в игриво и въздействащо звучене, което се превърна в негов саундтрак. Записът улавя новото звучене на Burna Boy, обръщайки страницата към нова музикална ера.

Burna Boy ще излезе на сцената на Billboard Music Awards тази неделя, 15 май в Лас Вегас от 8PM EST/5PM PST по NBC. Преди изпълнението си той ще води “The Explosion of Afro-Fusion” дискусия по Billboard’s MusicCon днес. Други артисти в дискусията ще са Latto, DJ Khaled, Pharrell Williams, French Montana и др.

Burna Boy можете да видите и на корицата на настоящия брой на Billboard, където той ексклузивно говори за значението на заглавието на албума, LOVE DAMINI, и описва проекта като персонално любовно писмо, директно от него към феновете му. “Така искам да подписвам всичките си писма... малко лично е (защото) ви пренася в главата ми на рождения ми ден – когато навършиш 31 и нямаш деца, всичко върви добре и зле в едно и също време. Разсъждаваш и се вълнуваш. После си лягаш и се събуждаш и отново мислиш. Мисля върху всичко – какво правя и какво се случва там, откъдето идвам. Това място е част от мястото, към което тръгвам“, казва той пред Billboard. 

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Новата песен  “Last Last” у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик/Atlantic Records. За предвалителни поръчки на LOVE, DAMINI: тук. 

Ключови думи: