На живо

7

bTV Radio навърши 10 години - честито колеги!

Публикувано на 04 Октомври 2021
bTV Radio навърши 10 години - честито колеги!
Снимка: bTV Radio

На 03.10.2021 г. bTV Radio навърши 10 години в българския радиоефир.

Емблематичната радиостанция ще отпразнува своя юбилей чрез специална програма, която ще проследи промяната, настъпила у нас и в глобален мащаб през последното десетилетие. „Всеки път, когато застанем пред слушателите трябва да сме чисти пред съвестта си, да знаем точно защо сме там и да бъдем полезни за хората“, сподели Лили Ангелова. „Едно от най-важните неща е да даваме думата на тези, които имат какво да кажат, като по този начин допринасяме за подобряването на средата“, допълни Тереза Захариева по време на гостуването си днес в предаването „Тази сутрин“ по bTV.  

Снимка: bTV Radio

В рамките на следващите пет работни дни в програмата на радиото слушателите ще станат свидетели на обзор на случилoто се през последното десетилетие от експертни гости в различни сфери. Коментатори в предаванията „За града“ и „Важното, казано на глас“ ще са изявени личности като проф. Ивайло Дичев, проф. Иво Петров, проф. Сергей Игнатов, водещите на bTV Новините - Виктория Петрова и Юксел Кадиев, Христо Мутафчиев, Христо Пимпирев, Георги Рачев и други. Те ще представят своята гледна точка за това как се е променил света, какво носи промяната за тях в личен и професионален план и как се развива България на една вълна със света.

Снимка: bTV Radio


През последните 10 години bTV Radio успя да доведе до позитивна промяна на средата, като даде възможност на много повече хора да получат достъп до актуална, значима и навременна информация, поднесена по достъпен и достоверен начин от доказани журналисти. Радиото даде трибуна на хиляди да разкажат интересните си и вдъхновяващи истории и да намерят съмишленици, проследи и подкрепи развитието на десетки наши млади музиканти и творци.
bTV Radio се утвърди като една от най-разпознаваемите радиостанции в страната, с висока степен на доверие, според последните данни на агенция ГАРБ, където bTV Radio е информационна радиостанция номер 1 по брой слушани минути в София . През това време радиото изгради сплотен екип от професионалисти, който ежедневно информира, ангажира и забавлява слушателите си. Всеки ден програмата на bTV Radio дава възможност на аудиторията да следи в реално време всички емисии на bTV Новините, както и редица актуални и спортни предавания от ефира на bTV.

bTV Radio е част от bTV Radio Group, която включва пет радиостанции - N-JOYbTV RadioClassic FMJazz FMZ-Rock. Честит празник, колеги! 

Ключови думи: