На живо

7

„Брутална нощ“ настъпва в родните киносалони на 2.12

Навръх Бъдни вечер група въоръжени наемници проникват в имението на богато семейство с идеята да осъществят най-лесния и голям удар в живота си, в размер на 300 млн. долара

Публикувано на 29 Ноември 2022
„Брутална нощ“ настъпва в родните киносалони на 2.12
Снимка: Форум Филм България

Тази Коледа „тиха нощ, свята нощ“ ще бъде мираж.

Навръх Бъдни вечер група въоръжени наемници проникват в имението на богато семейство с идеята да осъществят най-лесния и голям удар в живота си, в размер на 300 млн. долара.

Всичко върви по мед и масло, докато не се натъкват на най-очаквания белобрад гост по това време от годината, който обаче съвсем не е милият и добродушен старец, когото всички познаваме. Свършил най-важната си задача за вечерта, Дядо Коледа е твърдо решен да не изневерява на принципите си и да се измъкне през комина без да се замесва в хорските проблеми, но искреното желание на малката Труди, хваната за заложник с останалата част от ексцентричното си семейство, го въвлича в конфликта и скоро всички непослушни ще открият, че липсата на подарък за празника ще е най-малката им грижа.

Брутална нощ е експлозивен, изпълнен с много черен хумор екшън от режисьора на Хензел и Гретел: Ловци на вещици Томи Виркола и продуцентите на хитовете Никой, Джон Уик, Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу и Убийствен влак, който ще ни разкрие, че винаги трябва да „залагаме на червено“.

Дядо Коледа ще раздава справедливост в Брутална нощ от 2 декември само в кината и IMAX.

Снимка: Форум Филм България

Жанр: Екшън, комедия
С участието на: Дейвид Харбър, Джон Легуизамо, Еди Патерсън, Кам Джигандей, Алекс Хасъл, Алексис Лаудър, Бевърли Д‘Анджело
Режисьор: Томи Виркола
Сценарист: Пат Кейси, Джош Милър
Продуцент: Дейвид Лийч, Кели Макормък, Гай Данела

Ключови думи: