На живо

7

Bruno Pietri и Dianah Kay обединиха усилия

„Lights Out“ е подчертано енергичен EDM сингъл за емоциите, желанието и връзката между човешките същества

Публикувано на 10 Юли 2023
Bruno Pietri и Dianah Kay обединиха усилия
Снимка: WMG

Bruno Pietri обедини сили с талантливата словашка певица Dianah Kay.

„Lights Out“ е подчертано енергичен EDM сингъл за емоциите, желанието и връзката между човешките същества. Горещият ритъм, съчетан с очарователния глас на Dianah, придава на тази песен уникален характер. Издържан е в средно темпо с енергични акценти.

Това е първото подобно сътрудничество между словашки артист и хърватски продуцент. Колаборацията им ще поддържа движението в клубовете, баровете и радиостанциите през деня и когато „светлините угаснат“. Насладете се!

За Bruno Pietri: 

Роден в Загреб, 23-годишният Bruno Pietri започва да създава музика само преди шест години, когато е на 17. Въпреки че след първия сингъл през 2017 г. той решава да направи почивка от музиката, приятелството му с Pete Spruce отново разпалва искрата. Дуото издаде съвместната си песен „It Ain't Right“ за Spinnin' Talent Pool, която събра общо над пет милиона стриймвания и си проправи път до плейлистите на Felix Jeahn, Mike Williams и други. Най-новият им сингъл – "Hold My Love", остава на #47 в Shazam Top 200 Weekly в Хърватия.

За Dianah Kay: 

Dianah Kay е словашка певица и автор на песни. Тя е родена в Малага и е отгледана от словашките си родители – и двамата музиканти. Тя завършва 2-ра в местната версия на “Pop ldol" през 2019 г., която беше много противоречива година за състезанието поради финалния резултат. По това време тя е на 15 години и оттогава феновете ѝ не са я забравили. Три години след „Pop ldol“ тя подписва 360-градусова сделка с WMG и записва дебютния си сингъл „Self-destructive Habit“.

„Lights Out“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: