На живо

7

Bruno Pietri и Pete Spruce с нов трак

Младите продуценти продължават да доказват таланта си да създават запомнящи се танцувални песни

Публикувано на 17 Юни 2022
 Bruno Pietri и Pete Spruce с нов трак
Снимка: Warner Music Poland/Орфей Мюзик

Младите продуценти Bruno Pietri и Pete Spruce продължават да доказват таланта си да създават запомнящи се танцувални песни. След успеха им и издаването на парчето под лейбъла Spinnin' Talent Pool "It Ain't Right", което събра над един милион стрийма само в Spotify, дуото продължава творческото си музикално пътешествие с още един хит.

„Don't Let Me Go" е подходящ за радиото денс трак със заразителни мелодии и инструментални елементи. Текстът следва познатата любовна история: едната страна развива силни чувства, а другата не е сигурна. След това идва моментът на осъзнаването: какво да правиш, когато чувството е неясно и не знаеш къде и на кого принадлежиш? Житейският опит на всеки ще каже друго... Този пакет от смислени текстове и вокали и запомнящи се танцови мелодии се оказа печеливша комбинация.

С настъпването на по-топлите месеци тази песен е идеална за шофиране из града, пиене на коктейл на слънчев плаж или за нажежаване на атмосферата по време на парти. 

Новият сингъл излиза благодарение на Warner Music Poland/Орфей Мюзик.

За Bruno Pietri 

Роден в Загреб, 22-годишният Bruno Pietri започва да се занимава с музика едва преди шест години, когато е на 16. Макар че след първия си сингъл през 2017 г. той поставя музиката на изчакване, приятелството му с Pete Spruce отново пробужда искрата. Дуото издава колаборативното си парче "It Ain't Right" за лейбъла Spinnin' Talent Pool, което събира общо над пет милиона стрийма, както и си проправя път в плейлистите на F elix Jeahn, Mike Williams и др.

За Pete Spruce

26-годишният Petar Jelušić за първи път открива електронната музика през 2013 г. и от този момент тя се превръща в негова страст. Дори и след години загуба на интерес, любовта към музиката се запазва и днес той е активен продуцент и DJ, като се фокусира върху смесването и мастерирането. Негови издания са включвани в плейлистите на големи изпълнители като: Marshmello, Nicky Romero, Don Diablo, Dannic и много други. Тази година той ще свири на фестивала ULTRA Europe, като товае не е първи път, в който изпълнява заедно с най-големите.

Ключови думи: