На живо

7

Bropunzel сподели нов сингъл

"BOYZ" предизвиква застиналите представи за емоционалния свят на мъжа и разчупва стигмата върху приятелствата между хора с различни сексуални ориентации

Публикувано на 15 Юни 2023
4 снимки

От какво се влияе приятелството в европейска България?

Пречат ли все още предразсъдъците на нормалните отношения между хората?

С новия си сингъл, озаглавен "BOYZ", Константин Вълков - BROPUNZEL - предизвиква застиналите представи за емоционалния свят на мъжа и разчупва стигмата върху приятелствата между хора с различни сексуални ориентации.

Песента се отличава с леки ретро елементи, както и ненатрапчив, но изразителен авторски текст на английски, което я прави изключително приятна за слушане.

Музиката е дело както на BROPUNZEL, така и на доверения му колаборатор - барабанистa и продуцент Ивайло Първанов, по-известен в музикалните среди с псевдонима SpaceCherry. Това е поредният общ проект на двамата, които си партнират откакто артистът поема по своя музикален път.

Клипът носи жадуваното лятно настроение, придружено от присъщата за BROPUNZEL еклектика. Арт директор е самият изпълнител в сътрудничество с режисьорите Коста Каракашян и Лора Славова.

"BOYZ" излезе на девети юни (петък) с премиера в официалния YouTube канал на BROPUNZEL, всички музикални платформи, радио и телевизионния ефир.

Био:
Константин е новото лице в българската поп музика, но изкуството не е нищо ново за него. Пътят му започва зад кулисите — завършва сценичен и екранен дизайн в НАТФИЗ. Две години работи интензивно с театри от цяла България, а през 2019 г. заминава за Верона и учи оперна режисура в Оперната академия. Пандемията обаче преобръща света му — преминава през най-тежката раздяла в живота си, но и намира нова любов — към музиката. Тя се оказва единственият филтър, способен да подреди чувствата му. Започва да пише текстове и да се занимава с вокално майсторство, а след като завършва, пренася целия си артистичен опит в България. Тук бързо намира съмишленици, сформира бенд и работи над музикални проекти в synth wave/pop стил. Зад гърба си вече има три сингъла — Moon in Cancer, Catch me и From Upstairs. Всеки един от тях е изтъкан от лични истории, поуките от които BROPUNZEL предава на публиката чрез текстовете и мелодиите си.

Ключови думи: