На живо

7

Britney Spears не иска да правят филм за нея докато е жива

В същото време биографичната лента за Whitney Houston, "I Wanna Dance with Somebody", ще излезе следващият месец. Предполага се, че потенциално биографичният филм за Madonna, с участието на Julia Garner, е в процес на работа, докато Сам Тейлър-Джонсън работи върху историята на Amy Winehouse

Публикувано на 10 Ноември 2022
Britney Spears не иска да правят филм за нея докато е жива
Снимка: Getty Images / Andreas Rentz

Актрисата Millie Bobby Brown разкри, че би искала да изиграе Britney Spears в биографична лента.

Този й коментар веднага намери отзвук в социалните мрежи, което накара самата Britney да реагира с пост в Instagram: "Чувам, че хората искат да правят филми за живота ми... хора, аз не съм мъртва!!!

Подробен биографичен филм обаче няма да е прецедент. Например през 2019 г. излезе Rocketman, който разказва житейската история на Elton John. Заглавието на филма е вдъхновено от едноименния хит на John и прави аналогия с кариерата му и шеметното му издигане към звездния небосклон.

Самата Brown, която изглежда е голям фен на Spears, не е уточнявала, че иска в точно този момент или дори скоро, да се превъплъти в образа на певицата, а само че това е едно от желанията й за бъдещето.  

Снимка: Getty Images / Theo Wargo

Изглежда малко вероятно, след като Britney Spears няма интерес за създаването на такъв филм, проектът да бъде реализиран.  

В същото време биографичната лента за Whitney Houston, "I Wanna Dance with Somebody", ще излезе следващият месец. Предполага се, че потенциално биографичният филм за Madonna, с участието на Julia Garner, е в процес на работа, докато Сам Тейлър-Джонсън работи върху историята на Amy Winehouse, припомня wmagazine.com.

Чуйте още новини от света на киното, музиката и шоубизнеса по радио N-JOY на честотите във вашия град или на njoy.bg  

Ключови думи: