На живо

7

Bring Me The Horizon и Ed Sheeran пуснаха нова версия на ‘Bad Habits’

Публикувано на 21 Февруари 2022
Bring Me The Horizon и Ed Sheeran пуснаха нова версия на ‘Bad Habits’
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Bring Me The Horizon и Ed Sheeran заедно разкриха алтернативна студио версия на "Bad Habits". 

На 8 февруари Sheeran обедини усилия с метъл групата за преработка на версията на трака от 2021 като така дадоха началото на BRIT Awards 2022.

По-рано миналата седмица те тийзнаха студиен запис на песента след като Oli Sykes от Bring Me The Horizon сподели FaceTime разговор с Sheeran, в който дискутират изпълнението им на живо и предстоящото издаване на песента.

Sykes казва: “Има толкова много хора, искащи студийна версия“, на което Sheeran отговаря: “Трябва да пуснем една“ и добавя: “Ще викнем Jordan и момчетата и ще добавим вокали. Да се уверим, че накрая ще има жестоко ръмжене!“.

Сега вече алтернативната версия на трака е издадена. За новата версия на трака Sheeran казва: “Наистина се израдвах на шоуто миналата седмица и мисля, че хората наистина ще харесат новата версия. 

Oli Sykes от Bring Me The Horizon казва: “От получаването на имейла с питане дали искаме да отворим наградите с Ed Sheeran, през чатене и разменяне на идеи, до репетиции, изпълняване и сега издаване на версията, няма нужда да казвам, че всичко бе много целенасочено.

“Но ние предизвикваме границите на собствения си и други жанрове, така че това се оказа перфектното предизвикателство“.

У нас можете да я слушате ТУК чрез Орфей Мюзик / Warner Music UK.

Ключови думи: