На живо

7

Bree Runway и Khalid с общ трак

"Be The One" е съвременна любовна песен, която демонстрира разчупващо жанровете артистично майсторство на изпълнителката

Публикувано на 21 Април 2023
Bree Runway и Khalid с общ трак
Снимка: Animato Music

Поп сензацията Bree Runway обедини усилия със световната суперзвезда Khalid за завладяващия нов сингъл "Be The One".

Невероятно сътрудничество между двама музикални визионери, "Be The One" е съвременна любовна песен, която е предопределена да се превърне в класика, като същевременно демонстрира разчупващо жанровете артистично майсторство на Bree. Неоспоримата химия между Bree и Khalid, изразителните вокали и прочувствения текст на песента умело предават надеждата, страха и вълнението на двама души, които признават любовта си.

"Тази колаборация е специална за мен по повече от една причина - обсебена съм от тази песен и гласовете ни се съчетават перфектно. Обичам Khalid заради неговата светлина и невероятен характер и наистина съм горда да го нарека приятел, а сега и музикален сътрудник“, споделя Bree. 

Официалният клип, в който се вижда още по-ярко силната връзката между Bree и Khalid, е изпълнен с живот и радост. Заснет в Лос Анджелис от Zachary Bailey (U2, Offset) на фона на зашеметяващи пейзажи, видеото е закачливо изследване на любовта и приятелството. 

След като през 2022 г. Bree се появи на корицата на Rolling Stone и бе обявена за "изгряващ изпълнител" през декември, през 2023 г. тя подкрепи талантливата Lizzo по време на европейското ѝ турне и изнесе собствено шоу в лондонския O2 Forum Kentish Town. Изпълнителката си е сътрудничила с икони като Stormzy, Khalid, Lady Gaga и Missy Elliott, а сред многобройните ѝ фенове са Doja Cat, Chloe Bailey, Pinkpantheress и Cardi B. От началото на кариерата си Bree постоянно предефинира какво означава да бъдеш поп звезда.

Ключови думи: