На живо

7

Boogie Wit da Hoodie получи диамантен сертификат за своя песен

Суперзвездата от Бронкс получи диамантен плакет на разпродаден концерт в Madison Square Garden в Ню Йорк

Публикувано на 18 Юли 2024
Boogie Wit da Hoodie получи диамантен сертификат за своя песен
Снимка: Raheem Givens aka DirectedbyRJ

A Boogie Wit da Hoodie празнува награждаването с диамантен сертификат глобалния хит сингъл “Drowning (feat. Kodak Black)”.

Суперзвездата от Бронкс получи диамантен плакет на разпродаден концерт в Madison Square Garden в Ню Йорк. 

За Boogie Wit da Hoodie: 

С общо над 21 милиарда стриймвания и натрупване на повече от 50 платинени и златни сертификати, оглавяваща класациите, глобална суперзвезда с диамантени продажби, A Boogie Wit da Hoodie е една от най-големите звезди на музикалната индустрия.

Роденият в Бронкс, Ню Йорк, е сила, с която трябва да се съобразяват, откакто се появи на сцената през 2016 г. и спечели мястото си на „най-обещаващия млад рапър“ (New York Times), тъй като той продължава да разпродава концерти по целия свят, като последно разпродаде Медисън Скуеър Гардън в родния му град Ню Йорк и UBS Arena (25 хиляди билети) в Хартфорд, Кънектикът.

С динамичен каталог от световноизвестни хитови песни (“My Shit,” “Drowning (feat. Kodak Black),” “Swervin,” “Look Back At It” и други) и 3 одобрени от критиката албума („HOODIE SZN“, „THE BIGGER ARTIST“ и „ARTIST 2.0“), A Boogie доказа, че е една от най-ярките звезди в музикалната индустрия.

A Boogie също така се е превърнал в един от най-търсените музикални сътрудници, работейки с редица артисти, като Ed Sheeran, Maroon 5, Khalid, Chris Brown, DJ Khaled, Paulo Londra, Meek Mill, Pop Smoke и други.

Ключови думи: