На живо

7

Bobi Andonov с песен за лошите решения

Австралийският певец, автор на песни и продуцент се завърна със съблазнителния “Bad Decisions”

Публикувано на 03 Октомври 2023
Bobi Andonov с песен за лошите решения
Снимка: Michelle Grace Hunder

Bobi Andonov представи сингъл.

Австралийският певец, автор на песни и продуцент се завърна със съблазнителния “Bad Decisions”. Песента се носи от мистериозни акорди, въвежащи слушателя в кинематографичния припев, който Bobi представяше с тийзъри в социалните мрежи през последните няколко месеца, с над 500 000 гледания само в TikTok.  

„Bad Decisions“ е за това да намериш някой, който да уважава твоята свобода и поведение, както и за това колко може да се забавлявате заедно“, казва Bobi.  

„Bad Decisions“ отбелязва нова ера за изгряващия талант, вдъхновена от влиянието на изпълнители като като Prince, Michael Hutchence, Childish Gambino и Tame Impala, в която експериментира отвъд границите на предишното си творчество. Чувства както на преданост, така и на неподчинение са преплетени в най-новото издание на Bobi Andonov, докато той изследва отвъд границите на жанровата класификация и отвежда слушателя на уникално и завладяващо музикално пътешествие.

“Bad Decisions” излиза чрез Say Less / Warner Music Australia/ Орфей Мюзик. Сингълът набира голяма популярност и наскоро беше включен във филма “After Everything”.  

Миналата година Bobi издаде две поп парчета с фънк привкус – “Until The Morning” и “Night Crawls”, под псевдонима Drella. Първото беше придружено от невероятно музикално видео от Gray Ghost (Ruel, Hiatus Kayote) и привлече възторжените отзиви на „triple j Unearthed“, като Abby Butler го нарече „световна класа“, а Tommy Faith го обяви за „сертифициран хит“.  

Влюбен в музиката от ранна възраст, Bobi Andobov има бурна музикална кариера до момента. Благодарение на неговата страст той изпълнява ролята на младия Simba в бродуейската продукция на „The Lion King“ както в Мелбърн, така и в Шанхай, представянето на Северна Македония на детската Евровизия и достигането до финала на „Australia’s Got Talent“ (като прослушването му събра над 15 милиона гледания).

Изпълнителят прекарва време в студио в Стокхолм с някои от най-известните хитмейкъри на Швеция, включително The Wolf Cousins – които са написали хитове за Ariana Grande, Sam Smith, Dua Lipa. Музиката на Bobi е получила признание от издания като Billboard, NYLON, Time, triple j Unearthed и през 2023 г. той продължава своята еволюция с нови издания, продуцирани от артисти като Ilya (Ariana Grande, The Weeknd и хита “Unholy“ на Sam Smith и Kim Petras), Rykeyz и Dylan Bauld.

Ключови думи: