На живо

7

Blue Lock The Movie: Episode Nagi идва в кината от 19 юли

Филмът е създаден по продадената в над 30 млн. екземпляра и удостоена с наградата „Коданша“ манга на Мунеюки Канеширо и Юсуке Номура, която разказва за специалната тренировъчна програма Blue Lock, чиято цел е да създаде най-великия нападател и да изведе Япония до световна слава във футбола

Публикувано на 12 Юни 2024
Blue Lock The Movie: Episode Nagi идва в кината от 19 юли
Снимка: Форум Филм България

На 19 юли оцеляват само най-големите егоисти. С края на Евро 2024 футболните страсти няма да утихнат, а ще достигнат експлозивната си кулминация с най-лудото и напрегнато футболно аниме, което най-накрая ще дебютира на големия екран с Blue Lock The Movie: Episode Nagi.

Филмът е създаден по продадената в над 30 млн. екземпляра и удостоена с наградата „Коданша“ манга на Мунеюки Канеширо и Юсуке Номура, която разказва за специалната тренировъчна програма Blue Lock, чиято цел е да създаде най-великия нападател и да изведе Япония до световна слава във футбола.

„Голяма разправия“ - Това е любимата фраза на гимназиста втора година Наги Сейширо, докато той живее скучния си живот. Всичко се променя, когато неговият съученик Микаге Рео, който мечтае да спечели Световната купа, открива скритите заложби на Наги и го вдъхновява да играе футбол и да сподели своя изключителен талант. Един ден Наги получава покана за мистериозния проект Blue Lock, където го очаква среща с най-даровитите нападатели, събрани от цялата страна. Мечтата на Наги да стане най-добрият, заедно с Рео, ще отведе този вундеркинд в свят, за който дори не е подозирал. Гениалният играч може да блесне само когато някой го открие... Сега невероятният талант и характер на Наги Сеиширо ще възпламенят света на футбола.

Ексклузивен трейлър на Blue Lock The Movie: Episode Nagi открехва вратата на „съблекалнята“, като ни запознава с Наги и Рео, чиято среща ще промени както техния живот, така и света. Видеото само загатва за изключително динамичния, интензивен и много емоционален свят на Blue Lock, който очаква любителите на аниметото и футбола в кината този юли. Вижте историята на гения, който ще промени света!

Режисьор на Blue Lock The Movie: Episode Nagi е Шунсуке Ишикава по мангата на Мунеюки Канеширо и Юсуке Номура. Сценарии и композиция Таку Кишимото; дизайн на героите Юсуке Номура. Продуцент е Eightbit. В ролите са Нобунага Шимазаки, Юма Учида, Казуюки Окитсу, Казуки Ура, Тасуку Каито, Юки Оно и др.

Футболните страсти достигат кулминацията си с Blue Lock The Movie: Episode Nagi от 19 юли само в кината.

Ключови думи: